SKOVAO PLAN SA LUNOM PRE ZADRUGE I ZAKLEO SE PRIJATELJIMA: Uništiću Kiju! Karijera će joj trajati KAO PAKLA CIGARETA
Foto: Marina Lopičić, Vlada Šporčić

ŠOK

SKOVAO PLAN SA LUNOM PRE ZADRUGE I ZAKLEO SE PRIJATELJIMA: Uništiću Kiju! Karijera će joj trajati KAO PAKLA CIGARETA

Rijaliti -

Sloba: Lično ću se postarati da je izbrišem s lica zemlje. Imam ja jake ljude, mogu drugi da misle da sam glup i budala do sutra!

Bivši muž Kije Kockar hoće da joj uništi život, tvrdi za Kurir Rijaliti bliski prijatelj pobednice prve sezone „Zadruge“. Sloba Radanović je nakon razvoda od supruge postao posesivan i nesrećan, a u poslednje vreme i ljubomoran na njen vrtoglavi uspeh, koji joj se dogodio preko noći, a kako on tvrdi, na konto njegove i Lunine veze. Naš sagovornik tvrdi da je pevač već počeo da sabotira Kiju, a da je velika verovatnoća da je pre ulaska Lune u „Zadrugu 2“ skovao sa njom tajni plan osvete.

- Ja znam jako dobro šta se sve dešava u njihovim životima i kakav je Sloba zapravo. On ne može da prežali što se na kraju zaista rastao sa Kijom i potpisao razvod. Tada se zarekao da će je uništiti jer je svoju popularnost napravila preko njegove grbače i veze sa Lunom. Posebno ga iritira što je ona ispala žrtva, a on preljubnik i budala, kako ga mnogi oslovljavaju - započeo je priču za Rijaliti sagovornik koji je insistirao na anonimnosti.

foto: Marina Lopičić, Vlada Šporčić

- Postoje svedoci pred kojima je Sloba više puta rekao: „Ma ko je ona da je zovu na nastupe, slava će joj trajati kao pakla cigareta. Lično ću se postarati da je izbrišem sa lica zemlje. Imam ja jake ljude, mogu drugi da misle da sam glup i budala do sutra.“ Već je počeo da joj sabotira nastupe, a imali su i nekoliko svađa zbog zajedničkih koncerata koji su pred njima. Znam da se Kija jako potresla zbog toga i rekla da oseća da Sloba nije iskren i da pokušava da joj naudi - kaže dobro obavešten izvor.

On tvrdi da se uveliko šuška po gradu da su se Sloba i Luna pomirili pred njen ulazak u „Zadrugu“ i da su u tajnosti skovali plan da udruženim snagama unište Kiju jer je smatraju odgovornom što je ona na vrhu, a oni i njihove porodice prolaze kroz pakao. - Evo, videćete kako će se razvijati situacija. Sve glume. Glume da su i dalje u svađi, a zapravo je sve deo plana da krenu u napad na moju prijateljicu. Sada kada ona nije u šouu, velike su šanse da pod uticajem Luninih priča javno mnjenje promeni mišljenje o Kiji - završava sagovornik.

foto: Marina Lopičić, Vlada Šporčić

Kija Kockar je pred odlazak na odmor na Sejšele nagovestila da između nje i njenog muža postoje problemi.

- Nas dvoje se više ne čujemo tako često. Čuli smo se pred moj polazak i odmah me je iznervirao. Kada se vratim, treba da nastupimo zajedno, i on odmah pravi probleme zbog toga - požalila se novopečena pevačica u izjavi za Kurir.

foto: Kurir

(Kurir.rs/ Marija Dejanović /Foto: Marina Lopičić, Vlada Šporčić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track