ODLEPILI KAD SU ČULI ZA NJIHOVU VEZU! Oglasili se roditelji DUPLO MLAĐE devojke pčelara iz Kupinova: Iz njenog je kreveta otišao u rijaliti, MATORAC!
Foto: Printscreen Yotubue

HAOS

ODLEPILI KAD SU ČULI ZA NJIHOVU VEZU! Oglasili se roditelji DUPLO MLAĐE devojke pčelara iz Kupinova: Iz njenog je kreveta otišao u rijaliti, MATORAC!

Rijaliti -

Miki Đuričić u "Zadruzi 2" počeo je da gaji velike simpatije prema novinarki Rebeki Popović, a samo dan pre nego što se upustio u rijaliti igru bio je u vezi sa duplo mlađom Sanjom. Roditelji fotomodela nisu podržavali ovu dvonedeljnu vezu, a i Đuričić joj je očito brzo našao zamenu.

"On je dobijao veoma puno ponuda putem Fejsbuk profila pred ulazak u 'Zadrugu'. Dve nedelje pre ulaska bio je u vezi. On je non-stop spavao kod nje, nismo uspeli da saznamo o kome se radi. Spomenuo ju je dva-tri puta, znamo samo koliko ima godina. Noć pred ulazak je takođe bio kod nje. Ona je njemu na Instagramu poslala poruku i tako su se upoznali. Njeni roditelji su nakon teksta o njoj bili jako ljuti, isprozivali su ga kako je on mator za nju i onda se ona distancirala od njega", rekao je Pinku blizak izvor, te otkrio kakve planove Miki ima sa Rebekom.

foto: Printscreen You Tube

"On svakoj devojci kaže: 'Ono što se desilo u rijalitiju, to se ne računa, to je moj posao, to je šoubiznis, kada se ja vratim idemo ispočetka'. Rebeka se njemu svidela još pre ulaska, imao je on u planu da bude sa njom, ali kako je ulazio na sat-dva, to nije mogao da realizuje. Miki je poprilično zaljubljive prirode. On ne želi se predstavi u boljem svetlu nego što jeste, on svakoj devojci kaže sve svoje mane i vrline. Ona ima interes da se veže za njega, da bi duže ostala. On iz ljubavi, a ona iz interesa", zaključio je izvor.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Pink/Foto: Youtube screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track