strašno!

MARKO PO HILJADITI PUT OTKAČIO ĐOGANIJEVU, PA SE BOJI ZA ŽIVOT! Luna vrištiš i skačeš na mene! Unosiš mi se u facu! JEL TO HOĆEŠ DA ME BIJEŠ?! (VIDEO)

Rijaliti -

Luna Đogani i Marko Miljković ponovo su imali novu svađu pred kamerama rijalitija "Zadruga 2". Marko pokušava da se povuče, ne može da istrpi stalnu promenu raspoloženja kod Đoganijeve. Nakon što mu se vrišteći unosila u lice, on se boji da njegova devojka i fizički ne nasrne na njega, da ga ne povredi.

"Šokovi i te takve rečenice. Izvinila si se zbog toga, ali to treba malo, razumeš. Ja ne mogu tako, e svađamo se, e mirimo se", rekao je Miljković.

foto: Printscreen YT

"Što smo se onda pomirili?", upitala je znatiželno Đoganijeva.

Di džej iz Brusa objasnio da se zapravo boji za svoj život, jer ne bi voleo da ga blogerka prebije u rijalitiju, a sve ovo mu na to liči.

"Pa pomirili smo se da bismo zalečili rane. Posle svake svađe meni treba neko vreme. Ja to sada brišem iz svoje glave, razumeš, d ti sutradan ne bi zamerao. Trba da jednostavno prođe neki period. Treba to da rešimo na lep način, a ne da vrištiš ovde na mene, ovako, i na pola metra mi skačeš. Unosiš mi se u facu, hoćeš da se biješ", objasnio joj je dečko.

foto: Printscreen YT

Kurir.rs / Foto: Pritnscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track