ČEKAMO REZULTATE BIOPSIJE TUMORA, A ZERINA JE NIKAD GORE! Oglasila se majka rijaliti učesnice: Zbog OVOGA se plašim ZA ĆERKIN ŽIVOT!
Foto: Printscreen Instagram

Otkrivamo

ČEKAMO REZULTATE BIOPSIJE TUMORA, A ZERINA JE NIKAD GORE! Oglasila se majka rijaliti učesnice: Zbog OVOGA se plašim ZA ĆERKIN ŽIVOT!

Rijaliti -

Zerina Hećo, koja je obrijala glavu u rijalitiju "Zadruga 2", nakon čega su je gledaoci izbacili iz šoua, ne oseća se dobro. Njega majka je to potvrdila, apa uprkos njenim naporima da uživa u svakom danu sa svojom ćerkom, situacija je daleko kritičnija nego što ona to želi da predstavi.

- Zerina je mnogo loše. Plašim se za ćerkin život, čekamo biopsiju tumora! Doktori kažu da je stanje kritično, nije dobro - rekla je majke bivša rijaliti učesnice, a preneli pojedini beogradski mediji.

foto: Printscreen

Činilo se da je Zerina bolje nakon njenog obraćanja na Instagramu kada je okačila Instagram priču iz šetnje centrom Sarajeva. Ona je prošetala kao da je sve u najboljem redu, iako se njena majka Sanela Mašić, plaši se za nejn život i ističe da joj je stanje kritično.

foto: Printscreen ŽInstagram

Zerina se oglasila putem svog Instagrama u toku večeri, pa demantovala navode da se oseća loše i da joj je zdravlje ugroženo, pa objasnila o čemu je zapravo reč:

- Moja mama i ja nismo davali nikakve izjave ni za jedne novine. Sve što se prenosi nije poteklo od nas. Što se tiče zdravlja, oporavljam se. Istina je samo da su mi lekari ustanovili aritmiju na srcu i da treba lekove da pijem. Rezultate biopsije još uvek čekamo. Smršala sam više od 15 kilograma, ne mogu ništa da jedem. Mnogo pušim cigarete, to je tačno. O "Zadruzi" neću ništa da komentarišem, nisam imala predstavu šta se dešava napolju. Čula sam da su napola prekinuli ono što sam rekla, a rekla sam samo "sram vas bilo" i to je dovoljno. Hvala vam mnogo i nastavite da me podržavate, ovo nije kraj - završila je Hećova.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Star / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track