DUGOVI, AFERE, EKSPLICITNI KLIPOVI I PREVARE: Evo kakav je zaista odnos Anje i Cveleta, glavnog RIJALITI PARA!
Foto: Printscreen/Instagram

SVE ISPLIVALO

DUGOVI, AFERE, EKSPLICITNI KLIPOVI I PREVARE: Evo kakav je zaista odnos Anje i Cveleta, glavnog RIJALITI PARA!

Rijaliti -

Veza Jovana Cvijetića Cveleta i Anje Todorović jedan je od glavnih tema u rijalitiju.

Anja je saznala od Anakonde da se Cvele dopisivao sa drugim devojkama i da je slao svoje gole fotografije jednoj ženi iako je bio u vezi sa njom. Njihov zajednički prijatelj Milan otkrio je kako je sve bilo pre rijalitija.

Kako je izgedala Cveletova i Anjina veza pre rijalitija?

- Bila je napolju najnormalnija, kao i svaka druga veza. Imali su i svađe, kao što ih ima u svakoj vezi. Sve je isto kao što je i unutra, ne pretvaraju se.

Koliko su bile burne te svađe? Juče je za Crnim stolom pokrenuta tema da je Cvele Anju stiskao za ruke, bio nasilan i da je lomio apartman.

- Nije, to je ona malo preuveličala. To je i sama danas rekla. Takođe, to je priznala i u krevetu kada su ležali. To je pričala jer je povređena zbog nekih stvari koje joj verovatno nisu bile rečene, a desile su se pre nje.

Kako komentarišeš to što zadrugari govore da su njihove svađe iscenirane i da su se sve dogovorili pre ulaska u rijaliti?

- Nije istina. Nisu se oni ništa dogovarali pre rijalitija. Jednostavno, oboje znaju da buknu u nekim situacijama. Njega boli neistina koja se trenutno plasira, a nju ne znam. Znala je za bar 99 posto stvari koje su se desile.

Znala je za situaciju kada je slao gole fotografije drugoj ženi?

- Ne. Ni ja ne znam da je slao. Koliko znam to su one fotografije koje je imao na Instagramu. On i dalje ima te slike na svom profilu, nije ih nikome slao. Znala je za ta dopisivanja.

foto: Printscreen

Da li je Cvele i ranije imao kontakt sa starijim ženama?

- Ne. Nema ništa od one priče oko plaćanja.

Šta možeš da nam kažeš o p*rno snimku iz apartmana? Plasirala se priča da se na snimku nalazi Anja, pa je Cvele demantovao to.

- Nije Anja na snimku, nema ni tetovažu ta devojka. Nisam gledao snimak, ali znam da nije Anja na njemu. Možda čak nije i Cvele.

Da li su njih dvoje bili skloni prevarama pre rijalitija?

- Ne. Nisu radili takve stvari jedno drugom.

Postoji priča da se Anja dopisivala sa Adamom Đoganijem i da je trebalo da se vide, iako je ona uplovila u vezu sa Cveletom.

- Anja je bila sa Adamom u vezi. Moguće je da su se čuli par puta, ali verovatno nisu ništa imali.

Kako je Anjina porodica reagovala na Cveleta?

- Sad u ovim situacijama su baš protiv svega, kao i njegovi. Ne podržavaju ih. Kažu da treba da puste jedno drugo i da krenu dalje, pošto ovo očigledno nikuda ne vodi.

Kada bi Anja dobila telefonski poziv sa porodicom, da li bi je direktno savetovali da se skloni od njega?

- Da, verovatno bi. Juče sam pričao sa Anjinim tatom, tako da da.

Da li si znao da Cvele duguje novac nekome?

- On nikome ne duguje. Pozajmio je novac od banke, tačnije digao je kredit. Uzeo je od mene, ali ja to ne računam. Mi smo drugari, tu smo da jedan drugom pomognemo.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ/SrbijaDanas, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja