ŠA LJUBOMORISAO TARI! Reper preslišao Simovu, morala da mu otkrije sve o čemu je pričala sa Čorbom! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Pink

DRAMA

ŠA LJUBOMORISAO TARI! Reper preslišao Simovu, morala da mu otkrije sve o čemu je pričala sa Čorbom! (VIDEO)

Rijaliti -

Nenad Aleksić Ša bio je zainteresovan da sazna kakav je razgovor Tara Simov vodila sa bivšim dečkom Milanom Jankovićem Čorbom. Simova se pitala zašto joj Ša ljubomoriše i prebacuje.

Tara Simov, Nenad Aleksic Sa
foto: Printscreen/Pink

- A šta kaže on? - pitao se Ša.

- Zašto prebacuješ na te gluposti? Ja ništa sa njim, nadovezala sam se, rekla sam kako je Čorbi u krvi da povređuje žene, i on je rekao kako je mene povredio, rekao je da sam ja dovela do toga, rekla sam da se slažem, rekao je da je bio zaljubljen u mene jer sam to želela da čujem. Rekla sam da me to emotivno povredilo - govorila je Simova.

- Aha - pratio je pomno reper.

Tara Simov, Nenad Aleksic Sa
foto: Printscreen/Pink

Podsetimo, Tara Simov i Nenad Aleksić Ša poriču da se između njih dešava bilo šta više od prijateljskog odnosa, iako njihova dela govore drugačije. Prijatelj Tare Simov, Ljuban, otkriva da je podržava u rijalitiju „Zadruga“, ali da mu se ne sviđa njen odnos sa reperom Nenadom Aleksićem Ša.

- Dobar sam sa Ša i njegovom suprugom Ivanom, ne mogu njihov odnos nikako da podržim. Ona u suštini pokazuje drugarski odnos. Nema hemije između njih dvoje, a Tara je dobar rijaliti igrač. Ona se tako i sa mnom ponaša. Prisna je, bliska, ljubi me, ali sve na prijateljskoj osnovi - poručuje Ljuban.

Kurir.rs/S.M./Blic

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja