Najnovije vesti

KRAJ?! UHVATIO DALILU SA CAREM, PA BACIO BURMU! Dejan ovim potezom stavio tačku na brak sa Dalilom, napravio BARIKADU između njih!
Foto: Printscreen

haos celu noć

KRAJ?! UHVATIO DALILU SA CAREM, PA BACIO BURMU! Dejan ovim potezom stavio tačku na brak sa Dalilom, napravio BARIKADU između njih!

Rijaliti

Dalila Dragojević bila je ispred Bele kuće, a onda je izašao i Filip Car, pa nastavio raspravu koju su započeki u toku "Igra Istine" koju organizuje Lepi Mića.

- Možeš da pričaš šta hoćeš! Mene ne možeš da uvrediš - pričala je Dalila. - Je l' sam imao jednu lošu reakciju? - upitao je on. - Šta očekuješ od mene? - pitala je Dalila.

- Uh, ja kad bih rekao. Moja očekivanja su uvek na minimumu, sa ljudima, pogotovo gde osećam gde su kvarni foliranti - pričao je Car.

- Je l' tebi uspeh što ne pričaš sa mnom? Je l' ti krivo? - pitao je on. - Je l' mogu da završim? - dodala je ona.

Dejan Dragojević izašao je iz donjeg toalet i zatekao Dalilu i Cara kako razgovaraju.

- Ti pričaš sa njim? Opet pričaš sa njim? - pitao je on. - Da, što? - odgovorila je Dalila.

- Šta ti imaš da je štipaš za obraz? - upitao je Dejan Cara. - Pomakni se, dovešćeš me u nezgodnu situaciju - odbrusio je Filip.

- Samo ne se*i da te ne bih ja uštinuo! Sram da te bude! Nije te sramot da pričaš posle svega, što te pravi ku*vetinom! Je l' sam lud ili glup? Poslednji put te pitam? Je l' ćeš učestvovati u predstavi - besneo je Dejan.

Filip Car
foto: Printscreen

- Neću. Pričala sam najnormalnije - odgovorila je ona.

- Nastavi sa pričom - rekao je Dejan, skinuo burmu i ubacio Dalili u džep. Moraš da mu objasniš da meni na metar ne prilazi, mogu ući u neprijatnu situaciju - govorio je Car.

- Ajde Filipe - odbrusila je Dalila. - Hoćeš prčati ili nećeš? Meni scene ne trebaju - nastavio je on.

Nakon što je zatekao Dalilu Dragojević sa Filipom Carem u dvorištu, Dejan Dragojević je svojoj supruzi vratio burmu, a zatim počeo da šeta besno po imanju. Došlo je do koškanja, a zatim se Dejan udaljio od Dalile i nastavio da hode nervozno po imanju.

- Prišao mi je kao "Vrati mi to", ja sam rekla nemoj da me diraš. Sa mnom se tako ne može niko igrati. Priča o ponižavanju, ponizi me na najgori način. Skine nešto što je sveto i što je od značaja. Ja to nisam skinula u najgorim svađama. Svako izvlači svoje, a ja donja - objašnjavala je Dalila.

Nakon burne svađe bračnog para Dragojević, i nakon što je Dejan vratio Dalili brumu, on je ostatak vremena proveo šetajući po velelepnom imanju.

Međutim, Dejan se u jednom momentu vratio u krevet. On je legao pored Dalile, šapnuo joj nešto, i nakon toga opet ustao iz kreveta. Dejan je otišao do gardarobera i iz Daliline jakne uzeo burmu koju je opet stavio na ruku, i vratio se u krevet gde je napravio barikadu između je njega i Dalile, nakon čega su jedno drugom okrenuli leđa.

kurir.rs

Bonus video:

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)
00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja