DENIZ DEJM BANANOM SIMULIRALA ORALNI S*KS! Kontroverzna zadrugarka pokazala svoje UMEĆE, PRIREDILA zabavu muškarcima u Beloj kući!
Foto: Printscreen/Zadruga

HIT

DENIZ DEJM BANANOM SIMULIRALA ORALNI S*KS! Kontroverzna zadrugarka pokazala svoje UMEĆE, PRIREDILA zabavu muškarcima u Beloj kući!

Rijaliti -

Deniz Dejm kao veličanstvena treba da preobrazi Stefana Karića. Međutim, Deniz je rešila da to uradili i sa Krletom.

Njoj je Đole kralj doneo bananu i ona je na taj način rešila da priredi pravi predstavu Kariću i Krletu.

- Krle, oljušti bananu i dođi - rekla je Deniz i potom uzela bananu i simulirala oralni se*s dok je Krle gledao bez reči.

Inače, Deniz Dejm puna je dogodivština, a najviše voli da ih deli sa Lazarom Čolićem Zolom, sa kojim je nedavno bila i intimna.

Ona mu je otkrila detalje odnosa sa bivšim dečkom i života u Americi.

- Ja sam u njega bila zaljubljena baš. Bilo mi je teško da se oporavim od njega. Blokirala sam ga svuda posle, sada nemam ni njegov broj - rekla je Deniz.

Deniz Dej
foto: Printscreen/Zadruga

- Ma, sada ćeš ga odblokirati čim izađeš. On ima milione, šta mu znači jedan manje, da osetimo ti i ja šta je život - preložio je Zola.

- Da, da mu uzmemo sve. Amerika je Amerika, tamo su svi dobri i otvoreni. Tamo sam upoznala i 50 Centa, slali su me da idem u šoping i bila sam u biznis klasi. Sedim ja tako i čekam da poletimo, a mislim se, idem ja da sedim kod prozora, kad tamo on. On je baš dobar, nisam se smuvala, a trebalo je, bila sam verna. Malo do toaleta, ne bi niko ništa rekao - smejala se Deniz.

- Možda i bolje što nisi, ispalo bi da si ga iskoristila - rekao je Zola.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:05

DENIZ DEJM ŠMRČE BELU LINIJU POMOĆU KREDITNE KARTICE: Espreso došao u posed snimku BEZ CENZURE! (EKSKLUZIVNI VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja