Najnovije vesti

BUKTI RAT IZMEĐU LJUBAVNICE I SUPRUGE! Ana ponizila Anđelu za SVA VREMENA, ona PROPALA U ZEMLJU od SRAMOTE: "Presveta GUTALICA"
Foto: Printscreen Zadruga

ŠOK!

BUKTI RAT IZMEĐU LJUBAVNICE I SUPRUGE! Ana ponizila Anđelu za SVA VREMENA, ona PROPALA U ZEMLJU od SRAMOTE: "Presveta GUTALICA"

Rijaliti
16:48h

Bivša žena Zvezdana Slavnića, Ana, nedavno se uselilla na velelepno imanje u Šimanovcima i od tada ne prestaje da zagoračava život nevernom partneru i njegovoj 22 godine mlađoj devojci.

Ana, koja je i sama javno dala obećanje da će se potruditi da na svaki mogući način zagorča život pomenutim akterima, sada je ponovo pred milionskim auditorijumom udarila na kršnu Crnogorku i njen moral.

- Presveta gutalica je bila četiri dana u izolaciji, Matora je mene samo pitala da li sam gladna. Mala Ana je rekla sasvim drugu priču, odnosno da cela kuća priča da se meni Matora šlihta - dodala je Ana.

Ana Slavnić
foto: Printscreen Zadruga

- To nisam ja rekla, nego je meni Matora zamerila jer sam stalno pored Anđele, ja sam rekla da svi pričaju za nju da je Anin potrčko - istakla je Ana Spasojević.

- Zvezdan ima problem sa Anom, nemamo ga mi. Sasvim je glupo da mi gledamo tako na to - dodao je Miljan .

- Moram da kažem da to nije od mene poteklo. Sramota me je da komentarišem hranu - rekla je Anđela.

- Mene ne zanima ko će sa kim biti. Meni je važno samo kakav ja odnos imam sa Zvezdanom - rekla je Matora.

- Nju je sramota da komentariše hranu, a nije je sramota da radi šta radi. Polako, ima vremena, komentarisaću ja sve - dodala je Ana.

Ana Slavnić
foto: Printscreen Zadruga

- To što sam ja donela Ani hranu, ne govori da sam ja Zvezdanu loš prijatelj. Prošle godine sam bila prijatelj do srži, pa su se moji roditelji tresli, jer sam doživljavala brojne izdaje. Samo Anđela ima pravo da mi zameri jer nisam došla dva dana kod nje. Mislim da je sada potrebno da bude pored Zvezdana,a ne mene - rekla je Matora.

- Matora, nemaš ti šta da daješ Anđeli savete, jer je ona sama odlučila šta će raditi - rekla je Ana.

Kurir.rs/M.K

Bonus video:

Maja Marinković dala izjavu u policiji
10:45

Maja Marinković dala izjavu u policiji

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja