PROCURIO SNIMAK ANĐELE ĐURIČIĆ IZ ZATVORA: Histerisala, ko zver šetala gore-dole, pa ZAPRETILA produkciji: Polomiću sve...
Foto: Printscreen

pravila haos

PROCURIO SNIMAK ANĐELE ĐURIČIĆ IZ ZATVORA: Histerisala, ko zver šetala gore-dole, pa ZAPRETILA produkciji: Polomiću sve...

Rijaliti -

Zadrugarka Anđela Đuričić doživela je nervni slom pošto su njen bivši dečko Zvezdan Slavnić i njegova bivša nevenčana supruga Ana Ćurčić postavljeni za potrčke.

Lomila je sve pred sobom, histerisala, lupala rukama i nogama o staklo, valjala se po imanju, pretila da će polomiti i ruke i noge, pa je završila u zatvoru, kako bi se malo smirila.

Ona je do jutra provela iza rešetaka, gde je bila pod stalnim nadzorom obezbeđenja

Crnogorka je tokom nervnog sloma povredila i ruku, ali je prvu pomoć odbila i nastavila da luduje po imanju u Šimanovicma.

Na društvenim mrežama je procurio snimak iz zatvora gde se vidi kako je Novljanka nastavila da histeriše i iza rešetaka.

- Neću da se smirim. Nemojte da me nervirate. Ničim ovo nisam zaslužila, želim da izađem. Hoćete li da otvorite vrata, da ja izađem, izlomiću sve. Šta da uradim, jer hoću da idem kući. Nećemo onda nikako, ja hoću kući. Ne zanima me - šetala je i pričala sama sa sobom Anđela.

kurir.rs

Bonus video:

00:53

Anđela Đuričić u izazovnom izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track