AUUU KAKVA MOMČINA, ON JE SIN MILENE KAČAVENDE! Lep je kao lutka, pravi muževan stav, a svaka će pasti na njegov OSMEH (FOTO)
Milena Kačavenda, Foto: Petar Aleksić

bombonica

AUUU KAKVA MOMČINA, ON JE SIN MILENE KAČAVENDE! Lep je kao lutka, pravi muževan stav, a svaka će pasti na njegov OSMEH (FOTO)

Rijaliti -

Milena Kačavenda, bivša kuma Ane Čurčić jedna je od učesnica rijaliti programa "Elita". Ona je pre ulaska najavila svim ukućanima da treba da je se plaše i da nikome neće tolerisati ukoliko je budu remetili u rijalitiju.

Naime, Milena iza sebe ima brak u kojem je dobila dvoje dece, a na njenom profilu na Instagramu mogu se pronaći slike njenog sina, koji je po svemu sudeći pravi šmeker i devojke lude za njim, a mnogi smatraju i da je Milenina kopija.

"Moj sin, moje sve" - napisala je Milena tada u svojoj objavi, a njen sin je tada po svemu sudeći slavio 18-ti rođendan, a potom je u jednoj objavi otkrila i koji fakultet je upisao.

"Upisala majka momčinu na fakultet" - napisala je Milena pre 4 godine, a u pitanju je bio Fakultet informacionih tehnologija.

Podsetimo, Milena je jednom prilikom govorila i o bivšem mužu sa kojim ima dvoje dece i razlogu njihovog rastanka.

- Supruga sam upoznala devedestih godina, bila je to ljubav na prvi pogled. On je jedan od žestokih momaka usko povezivan sa Voždovačkim klanom, s tim što ja na tu temu imam da kažem samo da to neko prezime iz mladosti pratiće ga i dan danas kao što prati i mene, nakon kraha 27-godišnjeg braka. Imali smo jedan sjajan brak i divan odnos sa puno ljubavi, oformili svoju porodicu i došlo je do kraha braka, razišli smo se kao prijatelji, izrodili dvoje divne dece i u principu do kraha braka je došlo zbog ja mislim, toga što sam ja nekako se prezasitila tog života, a ti ljudi se ne odriču lako svog načina života, da ne kažem da sam ga prevazišla.

Kurir.rs / Blic

Bonus video:

10:25

STARS-EP127

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja