IZBACILI GA IZ KUĆE, SPAVAO NA TERASI, PA STVORIO MILIONE! Teška životna ispovest Stanislava Krofaka, bivša žena mu UZELA SVE!
Foto: Printscreen

IZBACILI GA IZ KUĆE, SPAVAO NA TERASI, PA STVORIO MILIONE! Teška životna ispovest Stanislava Krofaka, bivša žena mu UZELA SVE!

Rijaliti -

Stanislav Krofak napravio je pravu pometnju na imanju svojim ulaskom. Njegovom dolasku su se najmanje obradovali Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović, koja je ostavila MMA borca zbog repera.

Stanislav je ispričao svoju životnu ispovest o tome kako je stekao svo bogatstvo. Otišao je sa 40 evra u džepu u Zagreb, spavao je na terasama, a onda je pokrenuo biznis i počeo da zarađuje ozbiljne pare.

- Stanislave svima je bila zanimljiva priča o tebi kako si sve postigao i bogatstvo stvorio? - rekao je Milan.

- Došao sam u Zagreb sa 40 evra. Sa 18 godina sam otišao u Zagreb, moji su živeli na selu. Moji su rekli gde ćeš tamo i moj otac je rekao vratiće se on za par dana. Spavao sam kod rođaka 15 dana, nisam imao da mu platim i on me izbacio napolje. Pa sam radio kao konobar i tu sam spavao po terasama 4-5 dana. Zatim me je primio deda od devojke s kojom imam dete. Ja sam radio kao vodoinstalater i onda sam vremenom počeo da radim zgrade. Radio sam u jednoj firmi i prijavio se da uđem u gradsko-stambeno, da održavam zgrade. Firma mi se vodila na bivšu ženu i ona mi je uzela sve kad smo se razvodili. Uzela mi je oko milion kuna. Sa njom sam imao dete, uzela mi je i sve radnike. Onda kad se desio zemljotres, radili smo sanaciju zgrada i brat mi je pao sa zgrade i jedva ostao živ. Na kraju sam opet počeo iz početka i sad sam uspeo da stvorim 9 kamiona, sad me svi znaju u Zagrebu i ljudi me vole - rekao je Stanislav.

Bonus video:

03:00

REPER CUNAMI EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Počelo je usred nastupa, SRUŠENA JE CELA BINA! Potom šokirao: Evo šta se desilo sa ljudima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja