SEKS SA ERINIM UNUKOM U PAROVIMA: Tijana Ajfon trudna?
Foto: Printscreen

STIŽE BEBA U PAROVIMA

SEKS SA ERINIM UNUKOM U PAROVIMA: Tijana Ajfon trudna?

Stars -
Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, zbunila je produkciju rijalitija „Parovi“, kao i sve ostale takmičare time što je tražila test za trudnoću.

Tijana je pre ulaska u rijaliti dala krv na analizu, te je sigurno da nije bila u blaženom stanju kada je ušla u rijaliti, a jedina osoba sa kojom je u vili imala seksualni odnos je Uroš Anđelić, unuk Ere Ojdanića.

Naime, starleta je u vili „Parova“ već dva meseca, a tokom boravka nije imala seksualni odnos ni sa jednim od takmičara. Međutim, tokom jedne žurke u kući, kao gost je došao Erin unuk Uroš, sa kojim je Tijana razmenjivala nežnosti javno, a potom su otišli u toalet, gde su, po rečima ostalih ukućana, imali seksualni odnos u tuš-kabini.

"Tijana je od produkcije tražila test za trudnoću i bila je veoma uznemirena, videlo se da iskreno misli da je u drugom stanju. Produkcija će joj to omogućiti tokom današnjeg dana, a ukoliko je trudna, to se dogodilo u vili, jer je pre ulaska uradila kompletan lekarski pregled. Tijana je priznala organizatorima da joj ciklus kasni više od 15 dana, zbog čega se uznemirila", rekao je izvor blizak produkciji.

Ukoliko se ispostavi da je test, koji će Ajfonova da uradi, pozitivan, pevač Era mogao bi da dobije praunuka.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track