SVEDOČILA U KORIST KRIMINALCA: Balerina s otkopčanim šlicem brani Kristijana
Foto: Dragana Udovičić, Nebojša Mandić

Jelena Milošević u tužilaštvu

SVEDOČILA U KORIST KRIMINALCA: Balerina s otkopčanim šlicem brani Kristijana

Stars -
Miloševićeva juče saslušana u tužilaštvu u Mladenovcu, gde je tvrdila da joj Golubović nije slomio nos u prošloj „Farmi“

Jelena Milošević Balerina juče je u Opštinskom javnom tužilaštvu u Mladenovcu rekla da joj Kristijan Golubović nije slomio nos na Farmi, već da se povredila kad je pala.Učesnica i ove sezone Pinkovog rijalitija u tužilaštvo je došla pravo s imanja i to sa otkopčanim šlicem. Nju je pratilo obezbeđenje iz produkcije, a u sudnici se zadržala manje od pola sata.

Nakon datog iskaza, Balerini nisu dozvolili da daje izjave za medije iako je ona rado pristala na to. Gvozden Grgur, advokat Golubovića, koji je u zatvoru, kratko je rekao da očekuje da će sud odbaciti krivičnu prijavu protiv njegovog klijenta.

Bliski... Balerina i advokat Gvozden Grgur
Bliski... Balerina i advokat Gvozden Grgur

Udarila u bure

- Jelena Milošević izjasnila se da Kristijan nije kriv za incident na Farmi, pa samim tim nema ni potrebe da ga krivično goni. Lepomir Bakić i Maja Nikolić danas nisu došli na saslušanje i nemam informaciju da li će oni biti ispitani - izjavio je Grgur.Kako nezvanično saznajemo od izvora bliskog istrazi, Balerina je tvrdila da se sama povredila.- Rekla je da se okliznula, pala i udarila glavom u bure. Miloševićeva je tvrdila da je Kristijan nije ni udario ni gurnuo - kaže Kurirov izvor.
Nije došla... Maja Nikolić
Nije došla... Maja Nikolić

Svedočenja

Podsetimo, Jelena je trebalo i pre mesec dana da da iskaz po istom predmetu u tužilaštvu u Mladenovcu, ali pošto se u sudu pojavila bez lične karte saslušanje je odloženo. Lepomir Bakić i Rade Lazić tada se nisu pojavili na saslušanju, dok je Lepi Mića svedočio o incidentu kad je Semir Džanković pretio Maji Nikolić.

PoljupciBALERINA MUVALA KRISTIJANOVOG ADVOKATAPo izlasku iz tužilaštva Jelena Milošević prišla je Kristijanovom advokatu i prisno se pozdravila s njim.- Gvozdene, da li mogu da te poljubim? - upitala je Balerina.Pošto joj je on dopustio, Miloševićeva se sagla i kroz prozor automobila nekoliko puta poljubila Grgura u obraz.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track