TAMARA SASLUŠANA U POLICIJI: Videla sam nož u Semirovoj ruci!
Foto: Stefan Jokić I Printscreen

Saslušana bivša učesnica „Farme“

TAMARA SASLUŠANA U POLICIJI: Videla sam nož u Semirovoj ruci!

Stars -
Tamara Ðurić, učesnica rijalitija „Farma“ koja je diskvalifikovana zbog vređanja na nacionalnoj osnovi, potvrdila je na saslušanju u policijskoj stanici u Barajevu da je pomahnitali ukućanin Semir Džanković, držeći nož u ruci i uzvikujući „Alahu-ekber“, pretio da će pobiti sve ukućane!

Kako Kurir nezvanično saznaje, Tamara je, na zahtev Osnovnog tužilaštva u Mladenovcu, saslušana u četvrtak uveče. - Ðurićeva se odazvala pozivu policije i potvrdila da se incident umalo nije završio krvoprolićem samo zbog toga što je Maja Nikolić zapevala himnu Republike Srbije. Prema njenim rečima, Semir je najpre počeo da negoduje govoreći da mu Maja pevanjem vređa dostojanstvo - otkriva sagovornik Kurira iz istrage.Pošto Maja nije prestajala da peva, prvo je došlo do žestoke rasprave, a onda i fizičkog obračuna.- Tamara je potvrdila da ju je Džanković prvo udario rukom po glavi, a da je potom videla da je u njegovoj ruci sevnuo nož, kao i da je čula kako izgovara poklič „Alahu-ekber“ - navodi on.Bio van sebeKako kaže, bivša učesnica „Farme“ potvrdila je i da su čaše koje je Džanković dohvatio letele po kući, ali i da bi se na improvizovanom seoskom imanju dogodio haos da Aleksandar Živanović i Miloš Radičević nisu uspeli da zadrže Semira.- Iskaze su dali i Živanović i Radičević, koji su potvrdili da nisu videli drugi način da spreče krvoproliće osim da fizički zadrže Džankovića, koji je bio van sebe. Naveli su da su ga jedva savladali da ne nasrne na druge učesnike, jer se neverovatnom snagom borio da se otrgne - završava sagovornik Kurira iz istrage.Policija će od Pinka zatražiti i sve snimke sigurnosnih kamera.

Odazvaće seDŽANKOVIĆ DOBIO POZIV ZA SASLUŠANJESemir Džanković dobio je poziv za saslušanje na kom će se pojaviti sledeće nedelje.- Posle prikupljanja svih dokaza, Osnovnom tužilaštvu u Mladenovcu biće podneta krivična prijava protiv Džankovića. Od dokaza zavisi da li će se postupak voditi za pokušaj ubistva Maje Nikolić ili za nasilničko ponašanje - kaže izvor Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track