(VIDEO) Ekremu Jevriću je uspelo ono što nijednom muškarcu sa Balkana nije
Foto: Printskrin/Jutjub

Rame uz rame sa velikim imenima

(VIDEO) Ekremu Jevriću je uspelo ono što nijednom muškarcu sa Balkana nije

Stars -
Pokojnom Ekremu Jevriću je pošlo za rukom što nije mnogim muškarcima sa Balkana. Nekadašnja internet senzacija se sasvim slučajno pojavila u reklami za poznati italijanski brend koji su do tada krasili svetski top modeli.

Iako su mnogi u prvi mah pomislili da se radi o šali ili fotomontaži, na službenoj stranici prestižne modne kuće može se pogledati video gde Ekrem uzima mere lepuškastim manekenima, a i on je sam potvrdio da je učestvovao u kampanji.

"Da, radio sam za onog velikog dizajnera, sa onim velikim markama, a to se zove "Dolče Gabana". Ja sam bio u odelu u jednoj kafani i oni su prolazili i pitali me: "Jesi li ti Italijan?" Ja im kažem: "Oprosti, nisam ali sam blizu Italije'", ispričao je Ekrem i dodao da su mu tad samo dali svoj broj telefona i ponudili mu da ga slikaju.

"Onda su me primili. Dva dana sam radio, hiljadu dolara. Kola su dolazila na moju kuću i onda me vodili tako do trga i onda me opet vraćali kući kolima, i tako... Oni su rekli za avgust mesec da će i opet zvati još da radim, i što ja znam. To je ona "Dolče Gabana", najjača marka neka proizvoda", ispričao je autor hita "Kuća pos'o".Jedno je sigurno, pošllo mu je za rukom šro mnogima nije, a njegov rad će ostati upamćen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja