Vlada Mandić: Sinu ću dati ime po dedi
Foto: Lopicic

Rukometaš i njegova devojka spremno dočekuju rođenje bebe

Vlada Mandić: Sinu ću dati ime po dedi

Stars -
Rukometaš nije otkrio po kom dedi će nazvati svog naslednika, ali je bar sebi i svojoj izabranici, dvadesetogodišnjoj studentkinji iz Sevojna Jasmini Trnavac olakšao muke. Buduća mama složila se s Mandićevom odlukom

Jedan od najvećih zavodnika na javnoj sceni Vladimir Mandić (34), koji će za četiri meseca drugi put postati otac, rešio je da sinu da ime po svom dedi.Rukometaš nije otkrio po kom dedi će nazvati svog naslednika, ali je bar sebi i svojoj izabranici, dvadesetogodišnjoj studentkinji iz Sevojna Jasmini Trnavac olakšao muke. Buduća mama složila se s Mandićevom odlukom.- Vladina želja oduvek je bila da ima sina. Kad je saznao da će dobiti naslednika, partnerki Jasmini je rekao da će on birati ime. Odlučio je da se dete zove po njegovom dedi - kaže izvor Kurira.Kako bismo proverili naša saznanja, pozvali smo Vladu Mandića.- Nasledniku ću dati ime po dedi. Nisam još odlučio po kom dedi. Imam ih nekoliko - kratko je rekao Mandić.

Podsetimo, Vlada iz braka sa suprugom Jelenom Višekrunom ima ćerku Sašu, koja se neizmerno raduje što će dobiti brata. Mandić još nije razveden, tako da novom izabranicom još ne može da se oženi.(Z. S. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track