ZVEZDA GRANDA PATI: Prijovićka molila Sašu Popovića da ne peva sa Ljubom!
Foto: Damir Dervišagić

Neče da sreće bivšeg

ZVEZDA GRANDA PATI: Prijovićka molila Sašu Popovića da ne peva sa Ljubom!

Stars -
Aleksandra Prijović i Ljubomir Perućica raskinuli iznenadila je sve, posebno direktora „Grand produkcije“ Sašu Popovića.

Zvezda „Granda“ je zamolila direktora Sašu da više ne nastupa sa bivšim dečkom i objasnila da je sve još vrlo sveže i da bi bilo pametnije da se neko vreme ne sreće sa Ljubom.

"Aleksandra je rekla Popoviću da je raskinula sa Ljubom i s obzirom na to da su često nastupali zajedno, zamolila je direktora da se to na neko vreme promeni. Kada je Saša pitao zašto ne želi da nastupa sa Ljubom i posavetovao je da mora da odvoji privatni od poslovnog odnosa, ona mu je rekla da je raskid svež i da bi volela da se neko vreme ne viđa sa Perućicom. Saša je rekao Aleksandri da će joj ispuniti želju, osim ako vlasnici klubova ne budu insistirali da oboje pevaju. Prijovićeva je čak i novogodišnji program snimala dan ranije kako se ne bi srela sa bivšim dečkom", rekao je izvor blizak pevačici za Alo.Nedavno je atraktivna crnka bila gošća kod Đanija na slavi, gde je bila vidno neraspoložena, očigledno zbog nedavnog raskida. Podsećanja radi, iako pevačica tvrdi da su se rastali bez ružnih reči, upućeni pričaju da se par žestoko posvađao i da je Aleksandra odlučila da je najbolje da više ne budu zajedno. Nakon dve godine veze, odlučili su da stave tačku na svoj odnos, i to zato što je Ljuba našao poruke drugog muškarca u telefonu svoje devojke.Kako bismo proverili ove informacije, pokušali smo da kontaktiramo s Aleksandrom, ali se do zaključenja ovog broja nije javila na telefon.

Foto Kurir
Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track