TRAGEDIJA NA MAKIŠU: Nestao sin savetnice predsednika Nikolića!
Foto: Dado Djilas

TRAGEDIJA NA MAKIŠU: Nestao sin savetnice predsednika Nikolića!

Crna Hronika -
Policija sumnja da je A. M. (15) zajedno sa Ismetom Fekovićem (64) ispao iz čamca u reku Savu. Ronioci Žandarmerije i pripadnici Rečne policije tragaju za njima

BEOGRAD - Potraga.A. M. (15), sin Jasmine Mitrović Marić, savetnice predsednika Tomislava Nikolića, nestao je juče u Savi. Sa njim je nestao i njegov komšija Ismet Feković (64) sa kojim je, navodno, krenuo čamcem po drva. Za njima je odmah pokrenuta potraga u koju su uključeni i ronioci Žandarmerije.- A. i Ismet otišli su juče oko podneva Ismetovim čamcem do desne obale Save, nedaleko od „Brodotehnike“ - priča jedan Ismetov komšija, koji živi u vikend naselju na Obrenovačkom drumu na Makišu.Ubrzo im se izgubio svaki trag. Pošto se satima nisu javljali ni na mobilne telefone, komšije su oko 15 časova policiji prijavile njihov nestanak.- Odmah smo pomislili da im se nešto loše desilo. Strahujemo da su se obojica utopila, ali se nadamo da to nije istina. U šoku smo! Svi poznajemo A. On je divno dete. Pun je energije i života. Volim ga kao da je moj sin. Živi u gradu, ali obožava reku i često dolazi ovde u vikendicu - kroz suze kaže komšija.I Ismetova porodica je u šoku. Njegova supruga nije imala snage da priča s novinarima.- Utučena je i ne prestaje da plače. Čeka vesti o mužu. Sa njom su i njihovi sin i ćerka i familija - kaže jedan Ismetov prijatelj i dodaje:- Ako su se zaista udavili, onda je ovo strašna tragedija. Godinama se znamo i ne mogu da verujem da ih je zadesila takva sudbina. Sve su to iskusni alasi, ali reka je to, a s njom se nikad ne zna.

Ismetovi prijatelji ne mogu da veruju da su A. M. i on nestali
Ismetovi prijatelji ne mogu da veruju da su A. M. i on nestali

Jasmina Mitrović Marić radi za predsednika Nikolića
Jasmina Mitrović Marić radi za predsednika Nikolića

Jasmina u šokuJasmina Mitrović Marić juče je cele večeri bila u šoku. Prema rečima jednog njenog prijatelja, bila je u veoma teškom stanju i nije se javljala na telefon.- Ne može da govori... Ne zna šta ju je snašlo - kaže prijatelj Marićeve.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track