Troje dece i četvoro odraslih povređeno kod Surčina

Troje dece i četvoro odraslih povređeno kod Surčina

Crna Hronika -
Povređena je beba od devet meseci koja je zadobila tupu povredu glave, devojčica od oko dve godine koja je zadobila posekotinu desne butne kosti i krvari iz nosa, i devojčica od oko četiri godine sa povredom butne kosti i sumnjom na prelom,

BEOGRAD - U sudaru teretnog vozila i kombija kod Surčina, na obilaznici oko Beograda, povređeno je troje dece i četiri odrasle osobe, rečeno je agenciji Beta u MUP-u Srbije. Povređena je beba od devet meseci koja je zadobila tupu povredu glave, devojčica od oko dve godine koja je zadobila posekotinu desne butne kosti i krvari iz nosa, i devojčica od oko četiri godine sa povredom butne kosti i sumnjom na prelom, rečeno je u Hitnoj pomoći. Deca su prevezena u Urgentni centar.

U Urgentni su prevezeni i žena stara oko 35 godina sa rasekotinom nadlaktice, žena stara oko 40 godina sa prelomom potkolenice i muškarac star oko 50 godina sa povredom glave. Još jedna muška osoba je povređena i očekuje se i njen transport u Urgentni centar. Sudar se dogodio u 7.20, ta deonica je zatvorena za saobraćaj, a policija vozila usmerava na alternativne pravce.Povređena deca nisu u životnoj opasnosti

Troje dece koja su rano jutros povređena u saobraćajnoj nesreći kod Surčina nisu životno ugrožena, ali su zadobili teže telesne povrede, rečeno je u Institutu za majku i dete, gde su prebačeni.

Deca imaju prelome kostiju i ispitivanje njihovog zdravstvenog stanja je u toku.

Kako je rekao portparol Kliničkog centra Srbije Drago Jovanović, u Uregentnom centru je zadržana majka te dece, koja je u nesreći zadobila teže telesne povrede, a otac, vozač kombija koji je učestvovao u nesreći, je na dijagnostici.

Više osoba, među kojima tri deteta, povređeno je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 7.20 časova na nadvožnjaku kod Surčina, na novoj zaobilaznici ka Ostružničkom mostu.

Kako je rečeno u Birou za saradnju sa medijima MUP-a Srbije, nesreća se dogodila kada je kombi vozilo iz, za sada neutvrđenih razloga, prešlo na suprotnu stranu kolovoza i udarilo u cisternu.

Tom prilikom povređeni su iz kombi vozila vozač, njegova supruga i troje dece uzrasta do šest godina. Povređen je, takođe i vozač cisterne.

Koordinator za odnose sa medijima u Hitnoj pomoći Mirko Lutovac rekao je da je u nesreći povređeno sedam osoba, od kojih troje dece.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track