U DUHU LAS VEGASA: Toniju Cetinskom kumovali Elvis i Merlinka!
Foto: Printskrin

Treća sreća

U DUHU LAS VEGASA: Toniju Cetinskom kumovali Elvis i Merlinka!

Stars -
Dubravka je imala čipkanu belu venčanicu koja je pratila liniju tela, sa otvorenim leđima i belim krznom, dok je Toni obukao crni frak
1 / 4 Foto: Printskrin

Pevač Toni Cetinski i Dubravka Dujak venčali su se u Las Vegasu dok su im dvojnici Elvisa Prislija i Merlin Monro bili kumovi na venčanju.

Poznati hrvatski pevač Toni Cetinski oženio je svoju izabranicu Dubravku Dujak (29) u Las Vegasu. Dubravka je na svom "Fejsbuk" profilu objavile slike sa venčanja koje su praćene statusom "Nemoguće, postalo je moguće" nakon čega su joj prijatelji masovno čestitali.

Par je u petak 17. januara razmenio zavete u Viktorijanskoj kapeli u Las Vegasu. Dubravka je imala čipkanu belu venčanicu koja je pratila liniju tela, sa otvorenim leđima i belim krznom, dok je Toni obukao crni frak. Kako bi čitava ceremonija bila u duhu Las Vegasa, kumovi mladencima su bili dvojnici Merlin Monro i Elvisa Prislija.

Dubravka je bila toliko uzbuđena da su joj sve vreme podrhtavale ruke. "Ajde, što si se uplašila", rekao joj je u jednom trenutku Toni, na šta se ona samo nasmejala.

Dok je mladoj Dubravki ovo prvi brak, iskusni pevač iza sebe već ima dva braka - sa Antonelom Butigan i Ivanom Nobilo. Cetinski iz ta dva braka ima i dvoje dece, sina Kristijana (16) i ćerku Piju (3).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track