UBISTVO PANČEVCA U BUDVI: Kamera otkriva ubicu!
Foto: Vijesti.me

UBISTVO PANČEVCA U BUDVI: Kamera otkriva ubicu!

Crna Hronika -
Na tom snimku se vidi kako je ubici sa belim šeširom na glavi odlazi do bedema Starog grada, puca u Pančevca, a zatim se posle 10 minuta beži na motoru zajedno sa saučesnikom

PODGORICA - Kamera sa jedne kuće u budvanskom naselju Gospoština, zabeležila je trenutak ubistva Miloša Vidakovića, ali i beg ubice.

Na tom snimku, prema informacijama iz policije, vidi se kako je ubici sa belim šeširom na glavi, trebalo 10-ak minuta da ode do bedema Starog grada, puca u Pančevca, vrati se do istog naselja i pobegne motorom, na kojem ga je čekao saučesnik.

Snimak je prilično loš, jer se radi o ne toliko kvalitetnoj kameri sa privatne kuće, pa se na njemu ne vidi lice ubice, ali ni lice njegovog pomagača.

"To je najbolji snimak koji imamo za sada i pomaže nam u rekonstrukciji ubistva, ali i u drugim detaljima koji nas mogu odvesti do ubice", naveo je sagovornik iz policije.

Vidaković je ubijen 1. jula oko 00.30 časova dok se sa prijateljima zabavljao za popularnim šankom kod Starog grada, kada mu je ubica visok oko 185 centimetara, prišao i u leđa ispalio 5-6 metaka.

Tokom bekstva, ubica sa belim šeširom i belom majicom prišunjao se između stolova i zapucao naočigled više od 300 posetilaca popularnog šanka, a potom nasumično pucao dok se kroz masu probijao do stepeništa i prolaza iza hotela “Mogren”.

Tokom pucnjave ubica je uspeo slučajno da rani još četiri osobe, koje su se slučajno zatekle na šanku - manekenka iz Zemuna Slađana Nikolić (26) pogođena je od rikošeta u leđa, a njena snaha Jovana Vulić (32) u nogu.

Tokom stampeda lakše su povređeni i Jovana Gajić (24) i maloletni 0. P. (17) iz Berana.

Direktor srpske policije Milorad Veljović najavio je da bi za nekoliko dana trebalo da rasvetle ovaj zločin, a veruje se da se motiv ubistva krije u poslovima ubijenog Pančevca u tom gradu.

Operativci srpske i crnogorske policije utvrdili su da je Vidaković sa prijateljima prošlog vikenda došao na odmor u Crnu Goru, a veruje se da ga je ubica te noći pratio od Kotora do Budve.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track