UPUCAN NAVIJAČ ZVEZDE NA VOŽDOVCU: Mladić pogođen s leđa
Foto: KURIR

Ranjen Marko Ševo (29)

UPUCAN NAVIJAČ ZVEZDE NA VOŽDOVCU: Mladić pogođen s leđa

Crna Hronika -
Napadač iz pištolja otpozadi pucao u Marka, a na licu mesta viđen vođa navijača Crvene zvezde Velibor Dunjić
1 / 9 Foto: KURIR

BEOGRAD - Niko ništa ne zna?!Marko Ševo (29) teško je povređen kad je u petak veče oko 20.30 na njega iz pištolja pucao nepoznati napadač u Kostolačkoj ulici ispred broja 36 na Voždovcu. Mladića, koji je zadobio prostrelnu ranu u predelu leve lopatice, Hitna pomoć prevezla je u Urgentni centar.

Kriminalni dosije

Napadač je pobegao u nepoznatom pravcu i za njim policija traga. Povređeni Ševo, kako nezvanično saznajemo, ima kriminalni dosije u policiji i pretpostavlja se da je motiv napada navijački obračun.Prema rečima zaposlenih u lokalima u čijoj se neposrednoj blizini dogodio incident, niko nije video šta se zapravo dogodilo.

- Čuo se jak prasak, ali niko od nas nije obraćao pažnju. Tek kad je stigla Hitna pomoć, primetili smo da se nešto dešava - rekao je čovek kog smo zatekli u restoranu čiji se ulaz nalazi svega dvadesetak metara od mesta gde je ležao povređeni Marko.

Dežurna ekipa u Hitnoj pomoći objasnila je da je mladiću metak ušao u predelu leve lopatice, da je izašao kroz desnu stranu vrata, kao i da je u svesnom stanju prevezen u UC, gde je oko 23 sata prebačen u operacionu salu.Na licu mesta nakon pucnjave, dok je još trajao policijski uviđaj, naša ekipa prepoznala je i fotografisala Velibora Dunjića, vođu navijača Crvene zvezde, a okupljeni su komentarisali da su videli i njegovog „kolegu“ Marka Vučkovića.

Napad na ČeduVeliboru Dunjiću suđeno je za više krivičnih dela, a poslednji veliki incident zbog kog se našao u sudnici je napad navijača Crvene zvezde na lidera LDP Čedomira Jovanovića 17. aprila prošle godine u restoranu „Čarda“ u Segedinu.(J. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track