Uroš Mišić tukao američke marince?

Tuča u klubu „Plastik“

Uroš Mišić tukao američke marince?

Crna Hronika -
Navijač koji je napao žandarma Nebojšu Trajkovića sa još pet mladića tukao i gađao flašama Molera Džefrija Artura i Garsiju Huana Enrikea, radnike obezbeđenja Ambasade SAD

BEOGRAD - Uroš hoće opet u zatvor?Marinci Moler Džefri Artur (25) i Garsija Huan Enrike (27), radnici obezbeđenja američke ambasade u Beogradu, povređeni su u noći između srede i četvrtka oko 3.30 sati u tuči u klubu „Plastik“. Marinci su se, iz zasad nepoznatih razloga, posvađali i potukli s petoricom mladića, među kojima je, prema rečima radnika obezbeđenja kluba, navodno bio i Uroš Mišić (25), za kojim policija zbog toga i traga.- Posle kraće svađe, petorica zasad neidentifikovanih napadača nasrnula su na američke marince koji su izašli u klub. Udarali su ih čime su stigli, pa i flašama. Moler i Garsija zadobili su posekotine po glavi, ali su odbili našu lekarsku pomoć. U okviru američke ambasade postoji zdravstveni centar, u kom su mladići pregledani - kaže izvor Kurira iz istrage.Nakon obračuna u kome su „radile“ flaše, petorica napadača razbežala se pre dolaska policije.- Obezbeđenje kluba „Plastik“ ispričalo je da su prepoznali Uroša Mišića, navijača Zvezde. Međutim, njihovi navodi zasad nisu potvrđeni. Policija radi na utvrđivanju identiteta napadača, a proveravaju se i snimci sigurnosnih kamera - kaže naš sagovornik. Podsetimo, Uroš Mišić bio je osuđen na pet i po godina zatvora jer je 2. decembra 2007. zapaljenom bakljom na poluvremenu utakmice Crvena zvezda - Hajduk iz Kule napao žandarma Nebojšu Trajkovića. Mišić je početkom decembra 2012. izašao na slobodu iz požarevačke Zabele.

Incident se dogodio u klubu Plastik kod Botaničke bašte
Incident se dogodio u klubu Plastik kod Botaničke bašte

Urinirao po vratimaUroš Mišić se, kako su prenosili mediji, napio u KPZ u Valjevu, gde je najpre služio kaznu. Navodno je urinirao po vratima vaspitača, a onda izvređao stražare pa je prebačen u Zabelu.

Ambasada SAD: Sarađujemo u istraziU američkoj ambasadi kratko nam je rečeno da su upoznati s incidentom u „Plastiku“ i da sarađuju s lokalnim vlastima. Inače, ambasada ima stroga pravila u vezi s izlascima i noćnim provodima u Beogradu, kao i spisak klubova koje zaposleni ne smeju da posećuju. Tako su dvojica marinaca zbog tuče u „Stefan Braunu“ dobili otkaz.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track