Uživo: Francuska - Srbija
Foto: REUTERS

orlovi na petlove

Uživo: Francuska - Srbija

Fudbal -
Utakmicu protiv Francuske počeće Brkić, Ivanović, Maksimović, Rajković, Ninkov, Fejsa, Matić, Mladenović, Tadić, Janković i Šćepović" kazao je Mihajlović novinarima u Remsu ističući da je taktika važna, ali da ne igra odlučujuću ulogu

REMS - Fudbalska reprezentacija Srbije u prijateljskoj utakmici u Remsu odmeriava snagu sa Francuskom, a novi selektor Siniša Mihajlović najavio je dosta promena u odnosu na tim koji je prošle nedelje igrao sa Španijom.

"Utakmicu protiv Francuske počeće Brkić, Ivanović, Maksimović, Rajković, Ninkov, Fejsa, Matić, Mladenović, Tadić, Janković i Šćepović", kazao je Mihajlović novinarima u Remsu ističući da je taktika važna, ali da ne igra odlučujuću ulogu.

"Nije toliko važno u kojoj se formaciji igra. Niko nije pobedio zbog taktike, nego je glava najvažnija. Sve ostalo dolazi posle. Svaki trener pravi sistem po karakteristima igrača koje ima, želeći da iskoristi njihove najbolje osobine. Imamo malo vremena, a mnogo posla, pa previše informacija svakog dana serviramo igračima", naveo je selektor Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track