JELENI POVREĐENA KIČMA: Ivan joj izvukao stolicu, udarila glavom!

Preterali sa šalom

JELENI POVREĐENA KIČMA: Ivan joj izvukao stolicu, udarila glavom!

Stars -
Ivan Marinković izvukao je Jeleni Golubović stolicu kada je ona pokušala da sedne
1 / 7

Na svadbi Jelene Golubović i Slobodana Đurkovića danas na imanju u Lisoviću umalo se desila tragedija kada je Ivan Marinković izmakao stolicu Jeleni Golubović. Ona je pala i povredila kičmu, a udarila je i glavu.

Incident se dasio kada su farmeri ušli u kući na svadbeni ručak,a mladenci seli na čelo stola. Međutim, Jelena nije dugo izdržala i popela se na sto. Sve vreme je razgrtala venčanicu i pokazivala noge farmerima.

Dok su se farmeri zabavljali, Jelena se ljutila jer torta nije bila na dva sprata. A kada je htela da sedne,pala je jer joj je neko izmakao stolicu. "Boli me glava! Ko mi je izmakao stolicu?", vikala je Jelena kroz plač, ali niko nije odgovarao.

Romana je prišla da joj pomogne, kao i Zorica koja joj je ponudila da je odvede u sobu da legne.

Zorica Marković je kasnije Jeleni rekla da je ovo bio fizički kontakt i da je to namerno u dogovoru sa Mićom odradio da bi je povredio

Zorica je bila razočarana i rekla je da će da izađe sa Farme, jer ona ne može više da toleriše takvo ponašanje. "Neću da dozvolim bilo kome da me maltretira! Da se ja plašim za sebe i za druge. Da ne znam šta će da se dogodi i da mi stalno neko bude iza leđa, ma idi bre", rekla je Zorica dok je Jelena ležala na krevetu.

Oko nje su bili i Romana i Šeki koji su je tešili.

Podsetimo, farmeri su dobili zadatak da organizuju svadbu. Slobodan je dobio ulogu mladoženje i zbog toga je bio jako nezadovoljan. "Pa da, moram da se oženim i to Jelenom Golubović...šta ćeš gore od toga?", rekao je pevač.

Sa druge strane, glumica i rediteljka Jelena Golubović bila je oduševljena ulogom mlade. Ona se tokom celog dana spremala za svadbu i bila je prilično uzbuđena. Zorica Marković joj je pomagala oko venčanice.

Farmeri su ispoštovali sve tradicionalne srpske običaje: Gađanje jabuke, prodavanje mlade, bacanje sita na krov... Ivan je prodao svoju sestru Jelenu Marku Vukotiću uz duhovite opaske "Nemam pare, nisam dobio na kladionici"

Lepi Mića, odnosno matičar, venčao je Jelenu i Slobu, a kada je upitao svatove da li se neko protivi ovom braku, farmeri su u glas povikali "Svi imamo protiv", a Jelena je rekla "Uaaa, svatovi"

Mladin bidermajer je uhvatila Simonida koja je skočila od sreće. A potom se desio incident sa stolicom koji je svima pokvario dan.

http://www.youtube.com/watch?v=HHKJBj6Ae7g

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track