ZVEZDE GRANDA Dalje idu: Marija, Nina, Predrag, Marko, Miloš i Mirza
Foto: Printscreen

Šou

ZVEZDE GRANDA Dalje idu: Marija, Nina, Predrag, Marko, Miloš i Mirza

Stars -
Dalje idu: Predrag Bošnjak, Marija Stajić, Marko Gačić, Miloš Vujanović, Nina Đumić i Mirza Selimović

Muzički talenti iz Srbije i regiona i ove subote potrudili su se da osvoje strogi žiri, i da se plasiraju u dalji tok takmičenja.

Dalje idu: Predrag Bošnjak, Marija Stajić, Marko Gačić, Miloš Vujanović, Nina Đumić i Mirza Selimović.

Mlade pevačke nade ocenjivaće stručni žiri: Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Aca Lukas, Šaban Šaulić i Dragan Stojković Bosanac.

Voditelji su Voja Nedeljković i Sanja Kužet, a specijalni članovi žirija su Žika Jakšić, Lepa Brena i direktor Grand produkcije Saša Popović.

Podsetimo, prošle nedelje u dalji tok takmičenja prošli su: Ljubomir Perućica, Marina Radosavljević, Bakir Turković, Tijana Milentijević i Peđa Vujović.

Tok emisije

23.51 - Petar Nisić iz Mladenovca i Mirza Selimović iz Srebrenika.

Prvi krug - Petar peva pesmu Halida Muslimovića "Mene su učile godine. Mirza peva pesmu "Nikome ni reč" Dženana Lončarevića.

Drugi krug - Petar peva "Ljubi me i ništa ne pitaj" Medeni mesec. Mirza peva pesmu "Onaj ko te ljubi sretan je" Tonija Cetinskog.

"Kako uživam kad neko zna da peva", prokomentarisala je Snežana dok je Mirza pevao. Aca je rekao da se naježio.

"Ovaj desno (Mirza) peva pa zakiva", rekao je Aca kada je na bini video Mirzu.

Svi članovi su glasali za Mirzu i on prolazi dalje.

Komentari žirija

Lukas: "Petre bio si sjajan, pred tobom je sjajna karijera, međutim imao si taj maler da si naleteo na vanserijskog pevača. Mirza ti bi trebalo da prošetaš i po ostalim šou programima da im pokažeš kako se to radi".

Zorica: "Petre imao si i manu i peh, peh je rekao Aca, a mana je što si odabrao pogrešne pesme. Mirza tebi kapa dole, svaka čast".

Šaban: "Petre osličan si, nema šta, ne sekiram se za tebe. Mirza ubija, vanserijski, nismo imali kud nego da glasamo za njega".

Snežana: "Petre mi te kao tešimo, tvoja nesreća je što si bio u duelu sa Mirzom. Čime li te majka hranila, pevaš kao tri boga Mirza. Svaka čast".

Bosanac: "Ovo bi se nazvala nelojalna konkurencija, dobar si, imaš dobru moju glasa, zanš gde grešiš, šta valja. Mirza ne znam da li si pevao uživo ili naplejbek. Prefinjen si u frazama. Otmeno, čestitam".

http://www.youtube.com/watch?v=O2VugNi7vYw

23.25 - Peti par - Nina Đumić iz Beograda i Katarina Gardijan iz Beograda

Prvi krug - Nina peva pesmu Ivane Selakov "Tuga k'o i svaka druga". Katarina peva Cecinu pesmu "Trula višnja".

Drugi krug - Nina peva pesmu "Nađi me" Oktobar 1864. Katarina peva pesmu "Poplava" Ministarke.

Bosanac, Snežana i Šaban glasali su za Ninu, dok su Zorica i Aca glasali za Katarinu.

Komentari žirija

Bosanac: "Nina meni je ovo delovalo ubilački zdravio, pogotovo kad si pevala bez muzike. katarina sve mi je to bilo neubedljivo"

Aca: "Nina ova pesma "nađi me" je bilo malo mlitavo, a ovo je bilo fino, moderno".

Zorica: "Nina mi se dopala u baražno pesmi i to je bilo fantastično, dok je Katarina dva faha otpevala potpuno različito".

Šaban: "Nina je pevala sa više energije i naterala me da joj više otpevam. I Katarina je ima fine momente".

Snežana: "Nina ima lepu boju glasa, slatka je, fino je otpevala. Jedino je bilo malo falša. Katarina lepo je bilo sve, ali baražna pesma je presudila da glasam za Ninu".

Produkcija: "Mi smo ostali bez nekog stava. Nina nema vibrato na kraju i to je najveća zamerka. Katarina samoda nije bilo ove treće pesme, dobro se snalazi u pop folk pemsama". Kandidatkinje će otpevati još jednu pesmu.

Nina Đumić je prošla dalje.

22.39 - Četvrti par - Miloš Vujanović iz Gornjeg Milanovca i Mustafa Omerika iz Mostara.

Prvi krug - Miloš peva pesmu Peđe Medenice "imam ljubav ali kome da je dam". Mustafa peva pesmu Šabana Šaulića "Golubica".

Drugi krug - Miloš peva pesmu Nikole Rokvića "Dobar sam ti ja". Mustafa peva pesmu "Jednoj ženi za sećanje dugo" Jašara Ahmedovskog.

Snežana i Aca glasali su za Mustafu, dok su Bosanac, Zorica i Šaban glasali za Miloša.

Komentari žirija

Snežana: "Oba kandidata su bila dobra, za nijansu je Mustafa bio bolji"

Bosanac: "Miloš ima energiju i želju. Dobar je u visinama, ima raspon u glasu, inače i Mustafa je odličan narodnjak".

Aca: "Miloše nemoj da se ljutiš, ali mislim da je Mustafa bio za koplje bolji".

Zorica: "Zete, da si bio bolji ne bi valjalo, stvarno Miloše srećna je majka koja te je rodila. Mustafa kao da ti je jedna faza falila".

Šaban: "Odlučio sam se za Miloša jer imaš volumen u glasu i temperament. Mustafa mi je dosta ladan, sve je odlično, ali nema te duše, energije, volje elana, malo da si bio srdačniji".

Produkcija kaže da ni oni nisu složni, pa su odlučila da takmičari otpevaju još jednu pesmu.

22.18 - Treći par - Stevan Živković iz Kuršumlije i Marko Gačić iz Beograda.

Prvi krug - Stefan peva pesmu "Upali svetlo da se gledamo u oči" Ace Lukasa. Marko peva pesmu Save Radosinovića "Jedno pismo, jedna suza".

Drugi krug - Stefan peva pesmu Darka Radovanovića "Dukat". Marko peva pesmu Marinka Rokvića "Zanela me svetla velikoga grada".

"Aco, vidi koliko je sladak Stefan", rekla je Snežana.

Šaban, Snežana, Bosanac, Aca i Zorica glasali su za Marka i on direktno ide dalje.

Komentari žirija

Šaban: "Stefan je trebalo da uradi nešto drugo. da otpeva Lukasovu pesmu i jednu narodnjačku. Ne sekiraj se dobro ćeš proći. Poludeo sam, nisam znao šta da radim. Marko zna da peva".

Snežana: "Slažem se sa Šabanom, trebalo je i neku narodnjačku. Marko samo da poradi na krajevima".

Bosanac: "Nije trebalo da sklanjaš toliko mikrofon. To što si pevao bez orkestra je ništa, ali si šarmer i možeš bolje. Marko mora da mrdne malo, sve držiš isto".

Lukas: "Mislio sam da je prošla emisija bila najteža, ali sada mi je još gore. Vi ste bili moji favoriti kad sam video da ste zajedno, hteo sam da se ubijem. Stefane ako se ne budeš vratio 10. maja poješću ove zavese"

Zorica: "Aca je hteo da se ubije, a ja sam se rasplakala. Marko, samo pevaj Savu i Milančeta i ti si jedinstven".

21.31 - Drugi par - Marija Stajić iz Ćećevca i Ljiljana Obradović inđije.

Prvi krug - Marija peva pesmu "Kralj ponoći" Ane Bekute. Ljiljana peva pesmu "Nad izvorom vrba se nadnela" Silvane Armenulić.

Drugi krug - Marija peva "Srna i jelen" Snežane Đurišić. Ljuljanapeva pesmu Snežane Đurišić "Ah, moj Aljo".

"Ovo niko nije otpevao ovako", prokomentarisala je Snežana Marijino pevanje.

Saša je tražio da takmičerke otpevaju još pojednu pesmu.

Zorica, Šaban i Aca glasali su za Ljiljanu, dok su Bosanac i Snežana glasali za Mariju.

Komentari žirija

Zorica: "Kandidatkinja je i moderna i dobro izgleda i sve, to je Marija. Što se tiče Ljiljane ja dugo nisam čula autentičniju boju, tebe na keca prepoznajem. Svaka ti čast".

Šaban: "Baš je teško bilo odlučitoi. Marija peva predivno, ne moraš da se plašiš za karijeru. Odlučio sam se za Ljiljanu jer je pevala stare narodnjačke pesme".

Snežana: "Ovo je baš teško. Marija je otpevala teške pesme i sve je otpevala savršeno. Ljiljana me je naježila kad je pevala drugu pesmu. Jedino što je presudilo je što je Marija izabrala teže pesme".

Bosanac: "Ja sam glasao za Mariju jer se otrov čuva u malim bocama. Ti si mali vrca i sve ti ide. Što se tiče Ljilje obradovao me izbor pesama, ali bilo je mnogo stvari koje nisu bile savršene, možda malo pevač malo kroz nos, ali muzikalna si i glas ti je odličan".

Lukas: "Po mom mišljenju bile ste perfektne. Ali prelomile su poslednje pesme. Čini mi se da Mariji fali malo dinamike i to je jedini razlog da glasam za Ljiljanu".

Produkcija je odlučila da kandidatkinje otpevaju još jednu pesmu.

Produkcija: "Kako prolazi vreme, Marija sve slađe peva, ali i Ljiljana je dobra".

Produkcija je ipak odlučila da Marija Stajić prolazi dalje.

21.07 - Prvi par - Stefan Stevanović iz Kraljeva i Predrag Bošnjak iz Subotice.

Prvi krug - Stefan peva Adilovu pesmu "Sinovi tuge". Predrag peva "Jednu noć si drugom dala" Šabana Šaulića.

Drugi krug - Stefan peva pesmu "Samo nju ne kuni majko" Tome Zdravkovića. Predrag peva pesmu Marinka Rokvića "Zanela me svetla velikoga grada".

"Nijedan kraj mu ne valja", prokomentarisao je Bosanac dok je Stefan pevao Šabanovu pesmu. Snežana se složila.

"Predrag je bolju pesmu odabrao", kaže Snežana.

Aca, Šaban, Snežana i Bosanac glasali su za Predraga, dok je Zorica glasala za Stefana.

Komentari žirija

Aca: "Potpuno dva različita stila, obojica zaslužuju da se bave ovim poslom, ali malo mi je bolji Predrag, mada je Stefan bio odličan".

Zorica: "Predraže, ti si savršen pevač, ali nekako nisi gledao u nas i nisi nam posvetio pažnju i to je jedini razlog zašto nisam glasala. Stefan je to radio i ja mu želim svu sreću".

Šaban: "I ja bih poželeo Stefanu svu sreću, nadam se da će biti perspektivniji. Predrag je otpevao odlično, maestralno".

Snežana: "Nisi izneverio Kraljevo, bio si odličan, ali je Predrag bio bolji i zato sam mu dala svoj glas. Nemoj da gubiš nadu i samopouzdanje".

Bosanac: "Ja ne znam šta se dogodilo u drugoj pesmi kod Stefana, sve je bilo nisko. Što se tiče Predraga, super si bio, odličan, zdrav glas, zdrava boja, čestitam".

Produkcija: "Ovde imamo dva različita stila. Imamo Stefana za kog ova omladina glasa. Njemu leži pop i folk muzika, dok je Predrag klasični narodnjak, zdrav, čist glas... Mislim da je Stefan pogrešne pesme odabrao, Predrag je odabrao one koje mu leže. Mi gledamo ko može da bude zvezda. Stefan je harizmatičan, kosa, pojava... slažemo se sa Zoricom, ali ako je tako onda će 10. maja proći, ako vredi i zaslužuje".

Produkcija je odlučila Predrag Bošnjak ide dalje.

21.05 - Emisija je počela.

Kandidati pevaju u parovima, a zavese su podignute i žiri ima sve informacije o njima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track