UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Pogledajte kako su dečaka (16) isekli mačetom!

Užas u Novom Sadu

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Pogledajte kako su dečaka (16) isekli mačetom!

Crna Hronika -
Snimak sa nadzornih kamera koji prikazuje kako se odvijala tuča i potezane oružje, pa se vidi i sam čin napada na mladića

NOVI SAD - Novosadska policija intezivno traga za mladićima koji su učestovali u obračunu nedaleko od Građevinske škole gde je jedan maloletnik isečen mačetom.

Lokalna Novosadska TV je objavila snimak sa nadzornih kamera koji prikazuje kako se odvijala tuča i potezane oružje, pa se vidi i sam čin napada na mladića.

Kako se može čuti u policiji, identifikaciji preostalih osumnjičenih pomoćiće snimci, koje su snimile privatne kamere na zgradama, ali i gradski sistem video nadzora.

Inače maloletni M.M. koji je u ponedeljak teško povređen u Ulici Miše Dimitrijevića sinoć je operisan i postoperativni oporavak protiče uspešno. On je napadnut mačetom, a u napadu je učestvovalo nekoliko mladića. Incident se desio juče oko 16.30 sati.

Prema svedočenju stanara okolnih zgrada, nekoliko mlađih momaka se prvo verbalno, a zatim i fizički sukobilo sa maloletnikom. U saopštenju Policijske uprave u Novom Sadu potvrđeno je da je juče napadnut šesnaestogodišnji učenik Srednje tehničke škole „Mileva Marić Ajnšajn“.

U saoštenju se dodaje da su tri nepoznata počinioca napala maloletnika, dok mu je jedan od njih zadao nekoliko udaraca oštrim predmetom. U toku je intezivan rad na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja. Policija osnovano sumnja da je reč o sukobu huliganskih navijačkih grupa.

Stanje povređenog maloletnika stabilno

Zdravstveno stanje šesnaestogodišnjeg dečaka koji je sinoć u tuči teško povređen oštrim predmetom je stabilno, izjavio je danas portparol Dečje bolnice u Novom Sadu Dušan Vuković.

"Postoperativni tok teče normalno i stanje deteta je stabilno", kazao je Vuković dodajući da je standardna procedura kod pacijenata sa sličnim povredama da budu zadržani u bolnici pet do sedam dana, a zatim se upućuju na kućno lečenje.

Vuković je sinoć po prijemu povređenog maloletnika u Dečju bolnicu da je pacijent zadobio povredu oštrim predmetom u predelu donjeg dela grudnog koša i abdmena, da je posekotina široka 20 centimetara, ali da "dublje strukture nisu oštećene".

Pored pomenutih, dečak je zadobio i povrede ramena, kuka i potkolenice, pri čemu je kod potkolenice povređen veći krvni sud.

http://www.youtube.com/watch?v=a5fBdrEfcdY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track