Veljović: Zajedničkom akcijom protiv dilera u Lazarevcu!
Foto: Marina Lopičić

Uskoro rešenje problema

Veljović: Zajedničkom akcijom protiv dilera u Lazarevcu!

Crna Hronika -
Mi ćemo uraditi svoj deo posla, to je sigurno. Interes je policije da svaki grad u Srbiji, pa i Lazarevac bude sa što manje droge", kazao je direktor policije

NOVI SAD - Direktor policije Milorad Veljović rekao je danas da će pitanje narko dilera u Lazarevcu, zajedničkom akcijom više službi, biti rešeno u narednih nekoliko dana.Veljović je naglasio da će Lazarevac uskoro definitivno biti siguran grad, kao i ostali u Srbiji.

"Od početka godine podnete su 52 krivične prijave protiv narko dilera u Lazarevcu", kazao je Veljović novinarima u Novom Sadu i dodao da policija intezivno radi na rešavanju tog problema.

Po njegovim rečima, ovih dana postavljen je novi načelnik policije u Lazarevcu što će sigurno doprineti kavlitetnijem radu na rešavanju suzbijanja narkomanije.

"Mi ćemo uraditi svoj deo posla, to je sigurno. Interes je policije da svaki grad u Srbiji, pa i Lazarevac bude sa što manje droge", kazao je direktor policije.

Na pitanje da li su nevladine organizacije, koje su u javnost iznele problem narko dilera u Lazarevcu, eventualno pokvarile neke planove policije, Veljović je kazao da nisu i da policija ima dobru saradnju sa NVO organizacijama.

Udruženje "Sveti Sava" iz Lazarevca početkom novembra obelodanilo je na svojoj Fejsbuk stranici spisak tridesetak narko-dilera iz tog grada, sa fotografijama, biografijama, opisom načina na koji prodaju drogu, kao i kojim se narkoticima bave.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track