VESELO DRUŽENJE: Finalisti X Faktora i Kiki Lesendrić sa glumcima iz filma Montevideo!
Foto: Luka Pilipovic

Specijalna projekcija

VESELO DRUŽENJE: Finalisti X Faktora i Kiki Lesendrić sa glumcima iz filma Montevideo!

Pop kultura -
U 18.30 sati u Delta sitiju finalisti najgledanijeg šoua i glumci zadjedno će se družiti sa posetiocima mola i proslaviti veliki uspeh

Sudija "X Faktora" Kiki Lesendrić i finalisti ovog popularnog šou programa družiće se od 18.30 časova u šoping molu Delta siti sa glumcima fima Montevideo na specijalnoj projekciji povodom 500.000 gledalaca ovog ostvarenja!

Nakon pet nedelja od premijere, film "Montevideo, vidimo se!" videlo je pola miliona ljudi, što je više nego dovoljan razlog da se uspeh proslavi zajendo sa posetiocima Delta sitija i najaktuelnijim ličnostima, među kojima su i finalisti popularnog muzičkog šou programa.

"Film "Montevideo,vidimo se!" je sjajan, što pokazuje i ovaj neverovatan rezulatat! Velika je čast večeras biti u Delta Citiju zajedno sa vrhunskim glumcima ovog filmskog ostvarenja. Biće sjajno večeras, dođite da se družimo!", rekli su finalisti koji se već uveliko pripremaju za narednu uživo emisiju.

"Ovog utorka imamo tematsko veče i svi smo mnogo srećni zbog toga!", sa osmehom kaže Lukijan Ivanović. Sledeće uživo emisija je na programu u utorak 21 sati na TV Pink kada će takmičenje napustiti još jedan finalista!

http://www.youtube.com/watch?v=cARFBihsR6Q

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track