PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama
Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Vesti -

Pregled najvažnijih vesti za sredu 12. maj. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

PREDSEDNIK VUČIĆ ČESTITAO RAMAZANSKI BAJRAM: Neka poruka večne i neprolazne ljubavi Božije nadahne svakog vernika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas Ramazanski bajram Reis-ul-ulemi Islamske zajednice Srbije i glavnom muftiji Islamske zajednice u Srbiji, kao i svim vernicima islamske veroispovesti.

FAJT! Tepić: Palmin saradnik ima slike golih maloletnica u telefonu! PALMA: Najgnusnije i najodvratnije laži Marinike Tepić

Tepić tvrdi da Palmin najbliži saradnik u mobilnom telefonu ima slike golih maloletnica, dok direktorka Centra za socijalni rad u Jagodini tvrdi da je Đilasova potpredsednica iskoristila problem u kom se našla njena maloletna ćerka.

Vranje, vakcinacija
foto: T.S.

AMERIČKI NJUZVIK HVALI SRBIJU: Zahvaljujući veštoj i pametnoj politici Vučić uspeo da obezbedi dovoljne količine vakcina Strani mediji još jednom su pohvalili uspeh Srbije, predsednika Aleksandra Vučića, a pre svega nabavku vakcina, kao i stopu vakcinacije u našoj zemlji. Američki Njuzvik piše da je Srbija "za razliku od zemalja EU na pandemiju reagovala na vreme".

RADOVANA KARADŽIĆA PREBACUJU U DRUGI ZATVOR: Evo gde će na dalje boraviti! Radovan Karadžić biće prebačen u zatvor u Velikoj Britaniji. Kako su saopštili iz britanske vlade, prvi predsednik Republike Srpske biće prebačen u Britaniju na izdržavanje ostatka svoje kazne.

IGOR JURIĆ NAPRAVIO SKANDAL! Napustio važan sastanak u policiji oko nestale dece, a OVO je razlog

Ministarstvo unutrašnjih poslova sa žaljenjem konstatuje da je osnivač Fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić napustio sastanak na kome je sa profesionalcima, koji se godinama unazad bave problematikom nestale dece, trebalo da razgovara o modalitetima uvođenja Amber alert sistema u Srbiji.

JEZIV SNIMAK IZ RAŠKE: Muškarac preti klanjem Srba, nasred ulice mlatara nožem, policajac pokušava da ga smiri (VIDEO)

Uznemirujući snimak incidenta na nacionalnoj osnovi objavljen je na društvenim mrežama.

digitalni zeleni sertifikat, zeleni sertifikat
foto: Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu

DIGITALNI ZELENI SERTIFIKAT DOSTUPAN, EVO KAKO DO NJEGA: To je potvrda da ste se vakcinisali ili testirali, ima i broj pasoša!

Od danas, svi građani Republike Srbije, mogu preuzeti Digitalni zeleni sertifikat, odnosno potvrdu o izvršenoj vakcinaciji protiv COVID-19 i rezultatima različitih testiranja na zaraznu bolest SARS-CoV-2.

HILJADE VERNIKA NA LITIJI U NIKŠIĆU Joanikije: Neka Sv. Vasilije od nas odagna svaki virus, posebno virus mržnje i podela

Nekoliko hiljada vernika okupilo se ispred Saborne crkve Svetog Vasilija u Nikšiću odakle je i ove godine krenula svetovasilijevska litija.

Aleksandar Čabarkapa
foto: Zorana Jevtić

ČABARKAPA OSUĐEN NA 13 GODINA I 6 MESECI ROBIJE: Proglašen krivim zbog pokušaja ubistva Karađorđa Subotića, Ljubinog bivšeg muža Aleksandar Čabarkapa, proglašen je krivim zbog 2 ubistva u pokušaju i krivičnog dela iznude u pokušaju i osuđen je na 13 godina i 6 meseci zatvora.

TEŠKA NESREĆA KOD NIŠA: Na dete (4) naleteo kombi, mališan preminuo u ambulanti U teškoj saobraćajnoj nesreći u niškom naselju Popovac jutros oko devet sati poginulo je dete staro pet godina. Dete je povredama podleglo ubrzo nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila jutros.

Božana Vujinović
foto: Privatna Arhiva

NARUČIO PROSTITUTKU, DOŠLA MU ĆERKA: Otac Božane Vujinović pucao sebi u glavu!

Otac Božane Vujinović Božo Vujinović ubio se kada je saznao da je mu je ćerka prostitutka, ekskluzivno saznaje Kurir.

ČLAN VELJINE SUROVE GRUPE OTKRIO SVE O TAJNOJ SOBI U RITOPEKU: U zamenu za manju kaznu i zaštitu izneo nove jezive detalje

Član grupe Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja okrenuo mu je leđa i postao svedok saradnik u slučaju koji se vodi protiv njega i pripadnika grupe.

RAT NA BLISKOM ISTOKU: Milisav Paić i Andrej Mlakar u Usijanju dana SUKOB SE NEĆE SKORO ZAVRŠITI

Izraelske i palestinske snage ponovo su bombardovale civilne i vojne ciljeve. Broj žrtava raste među kojima ima i dece. Zašto ovaj sukob traje više od 73 godine, kome ne odgovara mir na Bliskom istoku i koliko poslednji napadi mogu da eskaliraju?

RAT NA BLISKOM ISTOKU: Izraelci brutalno likvidirali Hamasove komandante, teroristi uzvratili sa 130 raketa!

Izraelske i palestinske snage ponovo su se sukobile. I jedni i drugi su bombardovali civilne i vojne ciljeve.

AMERI, DA LI VAS JE BAR MALO SRAMOTA?! Jokić je MVP, a najoštećeniji je igrač u NBA! Evo dokaza da sudije NE VOLE SRBINA

NBA liga objavljuje reviziju poslednja dva minuta posle svake utakmice i u izveštajima se govori o greškama sudija, a zbog arbitara srpski košarkaš Nikola Jokić je čak 14 puta oštećen u završnici mečeva.

PSŽ - CRVENA ZVEZDA NIJE NAMEŠTENO! Zvanično: Na meču srpskog prvaka u Ligi šampiona nije bilo mutnih radnji VIDEO

Kancelarija francuskog finansijskog tužilaštva prekinula je istragu povodom navoda da je visoki funkcioner Crvene zvezde pokušao da uplati 5.000.000 evra da će srpski šampion na utakmici sa Pari Sen Žermenom od 30. septembra 2018. godine izgubiti sa pet golova razlike.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track