TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: Vatrena stihija u Batajnici, udesi u Mirijevu, Surčinu, Novom Beogradu...
Foto: Marina Lopičić

Malo posle ponoći

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: Vatrena stihija u Batajnici, udesi u Mirijevu, Surčinu, Novom Beogradu...

Beograd -
Lekari su noćas intervenisali u 130 slučajeva od kojih je 17 intervencija bilo na javnom mestu

BEOGRAD - Malo posle ponoći u beogradskom naselju Batajnica, u požaru u zgradi na drugom spratu, teško je povređena četrdesetogodišnja žena i sa teškim opekotinama ona je prebačena u Urgentni centar, saopštila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U požaru u 00.09 sati, u ulici Svetog Serafima Sarovskog u Batajnici, žena je zadobila opekotine na 70 odsto tela i pošto je zbrinuta u Urgentnom centru, hitno je prebačena na Institut za opekotine u Zvečanskoj ulici u Beogradu, precizirala je Macura.

Tokom večeri i noći dogodile su se tri saobraćajne nesreće.U 21.13 sati u Mirjevu povređen je mladić od 18 godina i prevezen je u KBC Zvezdara i predat ortopedu. U 21.42 sati u Nehruovoj ulici na Novom Beogradu povređena je starija žena od 70 godina, kada je na nju naleteo motorciklista i ona je sa povredama glave i desnog kuka prevezena u Urgentni centar, kazala je Macura.

U 23.56 sati dve muške osobe od oko 40 godina su povređena i obojica su zaobili tupe povrede glava i istezanje vrata u saobraćajnoj nesreću u Surčinu. Pred jutro, u 05:54 sati na Kružnom putu kod Bubanj potoka, u ulazu u autopijacu, dve muške osobe su povređene i oni su prebačeni u Urgentni centar.

Lekarima Hitne pomoći javljali su se pretežno astmatičari, mada je bila šarolika klinička slika pacijenata koji su tokom noći tražili pomoć, a lekari su intervenisali u 130 slučajeva od kojih je 17 intervencija bilo na javnom mestu, navodi Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track