ŠOK SCENA SA DORĆOLA KOJU DANAS MNOGI PREPRIČAVAJU: Bahati vozač umalo džipom udario devojčicu, pa nasrnuo na njenog oca! A ONDA SU MU PROLAZNICI I KOMŠIJE OČITALI LEKCIJU
Foto: Profimedia

incident

ŠOK SCENA SA DORĆOLA KOJU DANAS MNOGI PREPRIČAVAJU: Bahati vozač umalo džipom udario devojčicu, pa nasrnuo na njenog oca! A ONDA SU MU PROLAZNICI I KOMŠIJE OČITALI LEKCIJU

Beograd -

Bahati vozač džipa umalo je udario devojčicu dok se isparkiravao, a kada je njen otac reagovao, izleteo je iz vozila da se obračuna sa njim. Ali, komšije su se umešale, stale na stranu oca i devojčice i nasilniku su očitali lekciju, prepričava jučerašnji incident na Dorćolu jedan od očevidaca.

Incident u samom srcu Dorćola, na uglu Dušanove i Jevrejske ulice, juče je mogao da ima tragičan ishod, ali se sve, na sreću, završilo dobro. Očevidac tog događaja ispričao je šta se zapravo dogodilo.

"Otac je vodio ćerku juče po podne iz vrtića, a na delu trotoara kuda su njih dvoje prolazili vozač crnog džipa pokušavao je da se isparkira i to tako divljački da je zamalo udario devojčicu. Otac se iznervirao, udario rukom u džip i opsovao vozača. Normalna reakcija za ovakvu situaciju. Međutim, vozač je odlučio da bude bahat do kraja i rešio je da se obračuna sa ocem, pred već rasplakanom devojčicom", priča očevidac.

Sagovornik kaže da su potom reagovali on i još nekoliko prolaznika i zaustavili vozača, a da je onda iz obližnjeg lokala izašlo još nekoliko mladića.

"Taj bahati, ćelavi vozač je dobio nekoliko šamara od momaka koji su izašli iz lokala u blizini. Nakon toga se u panici vratio u kola i odvezao u nepoznatom pravcu. Mislim da ti momci poznaju oca, da su iz istog dela grada i da su zato tako reagovali, ali svakako je vozač to zaslužio", dodaje on.

On kaže i da se sve odigralo brzo i da nije dolazila policija. Svoje svedočanstvo o tome podelio je i na društvenim mrežama. Nakon njegovog statusa na Fejsbuku usledili su komentari podrške i hvale.

"Svaka mala pobeda, makar bila i skroz lokalnog karaktera, velika je, obzirom na stanje u kom se nalazimo", "Samoorganizovanost je majka svake bezbedonosne kulture" i "Primenjeni patriotizam. Bravo, Dorćolci" samo su neki od njih.

- Ako se zajednički suprostavimo zlu na svakom koraku, zlo će brzo ustuknuti - zaključio je ovaj savesni Dorćolac.

(Kurir.rs/Blic, J.Ninković)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track