POTERU U ZEMUNU SMO VIDELI, PORŠE JE UMAKAO POLICIJI: A evo šta se desilo posle, "kolega" mu poručio da UČI DA VOZI!
Foto: Printscreen

HOLIVUDSKE SCENE PO PRESTONICI

POTERU U ZEMUNU SMO VIDELI, PORŠE JE UMAKAO POLICIJI: A evo šta se desilo posle, "kolega" mu poručio da UČI DA VOZI!

Beograd -

Snimak filmske potere policije za belim "porše kajenom" ulicama Beograda danas je obišao region. Scene koje viđamo samo u holivudskim akcionim spektaklima danas smo gledali na potezu Novi Beograd - Zemun!

Podsetimo, u jednom momentu vozač "poršea" je čak prešao preko pešačkog ostrva, dok čovek koji snima komentariše u stilu da je "brat pao"?!

"Ode dozvola", jedan je od najupečatljivijih komentara ispod snimka okačenog na Instagramu... Tu se vidi kako "kajen" beži preko ostrva, a policija nastavlja za njim.

Međutim, pojavili su se novi snimci. Policija je sa svojom "škodom", naime, ipak sustigla "poršea". Jedan vozač, koji po svemu sudeći poznaje mladića koji je verovatno vozio "porše", stao je pored patrole policije koja mu je pisala kaznu.

On ga je "iskritikovao" što nije umakao poteri i među redovima mu poručio da mora da uči (bolje da vozi), odnosno da "nauči školu".

- Vidite šta se dešava kad niste dobri, auto je ovde, a kolega ovde - kaže vozač "audija", koji je sve snimio, a onda se javio vozaču "kajena".

- Kolega, rekao sam da moraš ići u školu, nisi me slušao, eto ti sada - rekao mu je i dodao gas, dok mu vozač "poršea" poručuje: Ćao kume.

Inače, za nasilčničku vožnju, bez izazivanja saobraćajnog udesa, propisano je 15 kaznenih poena i oduzimanje dozvole od najmanje 9 meseci.

Srećom, u ovoj jurnjavi Beogradom nije bilo povređenih.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track