IMA SE, MOŽE SE A ZA NEKRETNINE NIJE SE ŠTEDELO! Dao MILION I PO za stan u ovoj BG ulici! Najskuplja garaža prodata za 90.000 evra
Foto: Printscreen Street View

lux lokacije

IMA SE, MOŽE SE A ZA NEKRETNINE NIJE SE ŠTEDELO! Dao MILION I PO za stan u ovoj BG ulici! Najskuplja garaža prodata za 90.000 evra

Beograd -

BEOGRAD - U Srbiji je prošle godine prodato nekretnina u vrednosti oko 4,2 milijarde evra, što je bez obzira na pandemiju kovida više nego u prethodne tri godine, a najskuplji kvadrat stana prodat je za 9.632 evra u Beogradu na vodi, objavio je Republički geodetski zavod.

Kada je reč o cenama, najskuplji kvadrat stana u Srbiji je prodat na ekskluzivnoj lokaciji Beograd na vodi i koštao je 9.632 evra po metru kvadratnom.

U starogradnji najviša cena po kvadratu plaćena je za stan u beogradskoj opštini Stari grad, u Ulici kralja Petra, i iznosila je 4.452 evra.

Stan za koji je 2020. izdvojeno najviše novca - 1.461.000 evra, površine je 431 m2, i nalazi se na teritoriji opštine Stari grad, u Ulici Strahinjića bana.

Najskuplje kuće su prodate u beogradskom naselju Dedinje, a najskuplji kvadrat poslovnog prostora u Novom Sadu i koštao je 11.026 evra po kvadratu.

Što se tiče garaža, najskuplja je plaćena čak 90.000 evra. Nalazi se na Kopaoniku, površine je 27 m2, a kupac je izdvojio 3.333 evra po kvadratu.

Kurir.rs/ R. D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track