HAOS U SRC PIONIRSKI GRAD: Muž Nataše Bekvalac nas ucenjuje i reketira
Foto: Nemanja Pančić

Sportski klub Skvošlend optužuje direktora

HAOS U SRC PIONIRSKI GRAD: Muž Nataše Bekvalac nas ucenjuje i reketira

Beograd -
Isečena nam je struja, voda zatvorena, ulazna kapija nezakonito zavarena, traže nam dodatnih 1.800 evra za kiriju jer Jovanović želi da nas izbaci, tvrdi Čedomir Vitorović

BEOGRAD - Direktor SRC Pionirski grad Ljubomir Jovanović, u želji da izbaci Skvoš klub Skvošlend iz prostorija SRC, zavario je kapiju, zatvorio vodu i isključio struju, i betonirao ventil za vodu, tvrdi uprava tog kluba.Kažu da ne postoje dugovanja, a Drugi osnovni sud u Beogradu je pre mesec dana izrekao privremenu meru kojom je SRC Pionirski grad dužan da otvori kapiju.- Izvršitelj je otvorio kapiju za prilaz klubu, ali uprava SRC ju je samo sat vremena kasnije zavarila, a sada su parkirali i službeni auto da niko ne može da priđe! Kada smo postavili agregat za struju, u roku od pola sata došla je komunalna inspekcija da ga ukloni - kaže Čedomir Vitorović, predsednik Skvoš asocijacije Srbije.Dodaje da su nevolje krenule prošle godine, kada je nova uprava SRC tražila od Skvošlenda promenu ugovora kojim će se zakup plaćati dodatnih 1.800 evra:- Ovde je reč o pritiscima Uprave jer klub nije prihvatio jednostranu promenu ugovora, koji po zakonu važi do 2018. godine.Zbog svega ovoga Skvoš asocijacija bila je pre nedelju dana prinuđena da otkaže deseti, jubilarni Balkanski kup, koji je najveće regionalno skvoš takmičenje. Ljubomir Jovanović, bivši rukometaš, muž Nataše Bekvalac i direktor SRC Pionirski gard, tvrdi da je kapija zatvorena kako bi se obezbedila sigurnost dece, a da u blizini postoji druga kapija.- Za objekat koji nema upotrebnu dozvolu, niti projekat elektroinstalacija ne mogu da odobrim priključenje struje! Nudili smo im da odvoje priključak sa naše trafo stanice, ali oni to nisu uradili.

Ljubomir JovanovićNE PLAĆAJU ZAKUP 12 GODINAReč je o objektu koji nema nijednu dozvolu i za koji je doneto rešenje o rušenju. Kakvi su to zakupci koji 12 godina ne daju ni dinar, a termine koje pripadaju centru prodaju na internetu! Kako niko ne vidi da je jednom privatniku omogućeno da zaradi ogroman novac na račun države? - pita Jovanović i dodaje da nije bio na čelu SRC kada je trebalo da bude povećan zakup.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track