TOPLA ZIMA: U nedelju sunčano, temperatura do 14 stepeni
Foto: Beta

Prognoza

TOPLA ZIMA: U nedelju sunčano, temperatura do 14 stepeni

Društvo -
U Srbiji će od ponedeljka biti svežije i oblačno vreme i padavina uglavnom neće biti. Krajem sledeće nedelje mestimično će padati kiša, a na planinama sneg

BEOGRAD - U Srbiji će i u nedelju biti pretežno sunčano vreme, s najvišom dnevnom temperaturom od 14 stepeni, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije. Jutro će ponegde po kotlinama južne i jugozapadne Srbije biti maglovito, a tokom dana se samo u Negotinskoj Krajini ocekuje tmurno i hladno vreme.

Duvaće slab vetar promenljivog smera. Jutarnja temperatura biće od minus jedan do pet, a najviša dnevna od osam do 14 stepeni. I u Beogradu će sutra preovladavati sunčano vreme, sa temperaturom od pet do 13 stepeni. Duvaće slab i umeren, jugoistočni vetar.

U Srbiji će od ponedeljka biti svežije i oblačno vreme i padavina uglavnom neće biti. Krajem sledeće nedelje mestimično će padati kiša, a na planinama sneg. U Beogradu se u narednih nedelju dana očekuju slične vremenske prilike.Biometeorološka prognoza za nedelju, 29. decembar 2013. godine Biometeorološke prilike uticaće relativno povoljno na hronične bolesnike. Izvesne tegobe mogu ostetiti osobe sa srčanim problemima i varirajućim krvnim pritiskom. Meteoropatske reakcije su moguće u blažoj formi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track