Stefanović: Potrebno veće angažovanje policije u lokalnoj zajednici
Foto: Marina Lopičić

Ministar u Kraljevu

Stefanović: Potrebno veće angažovanje policije u lokalnoj zajednici

Društvo -
Policajci moraju da znaju sve, a to mogu postići samo ako se više angažuju i neposredno komuniciraju sa građanima, kazao je ministar

KRALJEVO - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da policija treba da bude gospodar situacije na terenu, zbog čega je, kako je rekao, potrebno njeno veće angažovanje u lokalnoj zajednici.

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, Stefanović je tokom posete Policijskoj upravi u Kraljevu rekao i da policajci moraju da znaju sve, a to mogu postići samo ako se više angažuju i neposredno komuniciraju sa građanima.

Načelnik policijske uprave Kraljevo Bogoljub Živković i njegovi saradnici, su, u kratkim crtama, upoznali Stefanovića sa svim segmentima u radu službe, a posebno sa specifičnostima te uprave, koje generalno utiču na pravce i prioritete u njenom radu.

Sa zadovoljstvom je zajednički konstatovano da je PU u Kraljevu jedna od uprava sa najboljim uslovima za rad zaposlenih, počevši od dežurne službe, prostorija za zadržavanje lica, pa do pratećih službi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track