RODITELJI OPTUŽILI PROFESORA FIZIČKOG: Pipa učenice, nosi majicu na kojoj piše AJDE DA GA MERIMO!
Foto: Privatna Arhiva

Užas

RODITELJI OPTUŽILI PROFESORA FIZIČKOG: Pipa učenice, nosi majicu na kojoj piše AJDE DA GA MERIMO!

Društvo -

J. M., profesor fizičkog vaspitanja u srednjoj Medicinskoj školi na Zvezdari, nedolično se ponaša prema učenicama treće godine ove škole, kinji ih, pipa dok rade vežbe, uleće bez kucanja u svlačionicu dok se presvlače, a jednoj devojčici je dizao i majicu, tvrdi za Kurir Vladan Simić, otac jedne učenice!

Sagovornik Kurira kaže da roditelji ne znaju šta će od muke, okupili u se u grupu na društvenim m mrežama i zajedno planiraju da pišu peticiju protiv pomenutog profesora.

Devojčice se žale

- Sa njim imaju problem sve učenice trećeg razreda, masovno se žale na njega. Mislim da treba stati na put takvom ponašanju. Deca trpe to, a jednom je na čas došao u majici na kojoj je bio natpis „Ajde da ga merimo“. To je zaista velika sramota! Da li je primereno da jedan profesor dođe sa takvim natpisom i da drži devojčicama čas? - pita ovaj otac.

On kaže da njegova ćerka nije imala problem sa profesorom, ali da on želi da pomogne drugim roditeljima čija su deca doživela neprijatnosti. - Neki učenici za njega kažu da je pedofil, a to potvrđuju i poruke roditelja u našoj zajedničkoj grupi. Devojčice kažu i da ih pipa dok rade vežbe, a čak je uleteo i svlačionicu dok su se presvlačile, to nije normalno! Razredni starešina je upoznat, planiram u ponedeljak da odem u Ministarstvo prosvete da se žalim - ističe Simić.

D. P., majka jedne od učenica, svedoči za Kurir da je pomenuti profesor njenoj ćerki dizao majicu!

Očajni... Jedna od poruka koje razmenjuju roditelji
Očajni... Jedna od poruka koje razmenjuju roditeljifoto: screenshot

Da joj vidi ožiljak

- Proletos je moja ćerka imala hiruršku intervenciju. Donela je opravdanje da je oslobođena nastave fizičkog, a profesor joj je pred nekoliko devojčica podigao majicu da proveri da li ima ranu od reza. On nije merodavan to da gleda! Da sam u tom momentu imala automobil, odmah bih otišla do škole. Posle nekog vremena opet joj je podigao majicu kako bi video u kakvom je stanju ožiljak - priča nam ova majka.

Ona dodaje da je razredna bila upoznata sa tim, ali da se ništa nije preduzelo. Napominje i da je nedavno njena ćerka imala još jedan problem sa profesorom fizičkog. - Imala je poštedu, a on je upisao da nije na času. Generalno, on ima neki problem, a izgleda da niko ništa ne može da učini da se to spreč - zaključuje ona.

Novinari Kurira nisu uspeli da dođu do profesora J. M., i direktorke škole Snežane Milanović.

Kurir.rs/Mina Branković Foto: privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja