HUMANITARNA SKIJAŠKA TRKA: Prikupljeno 800.000 dinara za Roditeljsku kuću u BG
Foto: Instagram printscreen Skijališta Srbije

pod sloganom Zagrli snažno za decu obolelu od raka

HUMANITARNA SKIJAŠKA TRKA: Prikupljeno 800.000 dinara za Roditeljsku kuću u BG

Društvo -

KOPAONIK - Javno preduzeće Skijališta Srbije i humanitarna organizacija NURDOR organizovali su humanitarnu ski trku na Kopaoniku i tom prilikom prikupljeno je 800.000 dinara.

Na trci koja je održana na stazi Karaman greben učestvovalo je više od 100 takmičara, saopštilo je danas JP Skijališta Srbije.

U muškoj kategoriji najbolje vreme imao je Dragan Jevtić, drugo mesto zauzeo je Milisav Vuković, dok je treće mesto osvojio Damir Kapric. U ženskoj kategoriji prvu poziciju zauzela je Ivana Brajković, drugo mesto pripalo je Sofiji Munić, dok je treće mesto osvojila Milica Simonović.

U dečijoj kategoriji prvo mesto osvojio je Uroš Jeličić, drugo mesto zauzeo je Dušan Kostić, a treće mestoVukan Ivezić. U kategoriji najmlađih, prvo mesto osvojio je VigorDavidović, drugo mesto Maša Senjanović, a treće mesto Dušan Seočanac.

I ove godine je tradicionalna ski trka Skijališta Srbije imala humanitarni karakter pod sloganom Zagrli snažno!, a sredstva koja su prikupljena idu za izgradnju i opremanje Roditeljske kuće u Beogradu.

Skijališta Srbije i NURDOR se zahaljuju svima koji su učestvovali i podržali ovu akciji. Majice će i dalje biti u prodaji, a zainteresovani mogu da ih naruče putem Instagram profila Skijališta Srbije, navedeno je u saopštenju.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track