STIGAO NAJNOVIJI KORONA PRESEK - 5 preminulih, na respiratoru sve MANJE pacijenata
Foto: Profimedia, Zorana Jevtić, Covid19.rs

STIGAO NAJNOVIJI KORONA PRESEK - 5 preminulih, na respiratoru sve MANJE pacijenata

Društvo -

U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 8.529 osoba, od kojih je na Covid-19 pozitivno 238.

Nažalost, preminulo je pet osoba.

Međutim, dobra vest je da je broj osoba na respiratorima iz dana u dan manji, a danas je takvih 75.

foto: Covid19.rs

15.28 - U ustanovama socijalne zaštite zaražena 174 korisnika i 94 zaposlena

U ustanovama socijalne zaštite za smeštaj korisnika i domovima za smeštaj odraslih i starih korona virusom su do danas zaražena 174 korisnika i 94 zaposlena, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje socijalna i boračka pitanja. Ukupan broj izlečenih korisnika ustanova socijalne zaštite iznosi 820, a broj izlečenih osoba koje su zaposlene u ustanovama socijalne zaštite iznosi 302.

14.37 - U Čačku preminuo pacijent iz Ivanjice

Na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak koja su pretvorena u kovid odeljenja hospitalizovana su 44 pacijenta, a u poslednja 24 sata preminuo je jedan pacijent iz Ivanjice, saopštio je čačanski zavod za javno zdravlje. U protekla 24 časa primljena su tri pacijenta, a u respiratornom centru, gde su hospitalizovani pacijenti sa teškom kliničkom slikom, nalazi se sedam pacijenata, od kojih su tri priključena na respiratore.

14.30 - Devet novih slučajeva u srpskim sredinama na KiM

U srpskim sredinama na Kosovu i Metojiji u poslednja 24 sata potvrđeno je devet novih slučajeva korona virusa, a preminula je jedna osoba, saopšteno je iz Kriznog štaba u Severnoj Mitrovici. Preminula osoba je iz Zvečana. U poslednja 24 sata testirano je 60 uzoraka, prenosi Kosovo onlajn.

11.35 - Preminuo pacijent u Kraljevu

Prema saopštenju Gradskog štaba za vanredne situacije, od ukupno 44 uzoraka brisa sa teritorije grada Kraljeva testiranih u laboratoriji Direkcije za nacionalne referentne laboratorije Batajnica, sedam je pozitivno na kovid-19. Do sada je zvanično potvrđeno 1.326 slučajeva, piše Glas Zapadne Srbije. U Opštoj bolnici "Studenica" u minulih 24 sata od posledica korona virusa preminuo je jedan pacijent, tako da je ukupan broj preminulih 34.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track