PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama
Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Društvo -

Pregled najvažnijih vesti za sredu 30. septembar. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

VUČIĆ NA PRIJEMU POVODOM DANA NR KINE: Bez obzira kakvim pritiscima Srbija bude izložena, naše prijateljstvo će biti sačuvano

Bez obzira kakvim pritiscima Srbija bude izložena ona prijateljstvo sa Kinom neće dovoditi u pitanje, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić na prijemu povodom obeležavanja Dana NR Kine u ambasadi te zemlje u Beogradu.

foto: VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ Slobodan Miljević

ŠARČEVIĆ ZA KURIR, ŠOKIRAN POSLE ZABRANE ULASKA NA KIM: To je čist bezobrazluk ali i licemerje! Ovo je pravi razlog

Ovo je čist bezobrazluk i licemerje! I ovo je već treći-četvrti put da mi ne daju da uđem na Kosmet. Ne mogu ni da izbrojim. Ali, sam ovaj put i iznenađen zabranom jer se dešava posle Vašingtonskog sporazuma, u kome je jedna od tačaka i priznavanje diploma, izjavio je za Kurir ministar prosvete Mladen Šarčević posle odluke prištinskih vlasti da mu ne dozvole današnji ulazak na Kosmet.

foto: Printscreen Pink

SAD TRAŽI 11 NIŠLIJA ZBOG PREVARE TEŠKE 70 MILIONA DOLARA: Evo šta za Srbiju znači njihova predaja (KURIR TELEVIZIJA)

Nakon saslušanja koje pred Višim sudom u Beogradu očekuje 11 osumnjičenih za internet prevaru tešku 70 miliona dolara, biće poznat njihov stav i izjašnjenje na zahtev za izručenje Sjedinjenim Američkim Državama.

NAJNOVIJI KORONA PRESEK U SRBIJI: 72 novozaražena, NEMA PREMINULIH

U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 6.561 od kojih je 72 pozitivno.

foto: Printscreen

U NOVEMBRU OČEKUJEMO PORAST BROJA ZARAŽENIH Tiodorović: Postoji razlog zašto nišu dozvoljena VELIKA OKUPLJANJA

Trenutno imamo dobru epidemiološku situaciju i očekujemo da tako bude i u oktobru, kaže epidemiolog Branislav Tiodorović.

foto: Nemanja Nikolić

TRAGEDIJA U PRŽNU: Ovo je Kragujevčanka Irena nađena mrtva u apartmanu, dečko Crnogorac držao ju je kao malo vode na dlanu (FOTO)

Irena J. (44) iz Kragujevca nađena je mrtva u apartmanu u mestu Podličak kod Pržna u Crnoj Gori, a iako su istražitelji u prvi mah sumnjali da je reč o ubistvu, obdukcija je pokazala da Kragujevčanka nije bila žrtva zločina.

foto: B.V.

HOROR DETALJI SILOVANJA MLADIĆA U BELOJ CRKVI: Nasilnik ga brutalno pretukao šipkom, pa zlostavljao, a ovo je razlog napada

Policija je uhapsila N. M. (21) i njegovog druga M. N. (21) zbog sumnje da su u Beloj Crkvi pretukli i seksualno zlostavljali tinejdžera (19)

foto: Nemanja Nikolić

ROMSKA SVADBA OD 650.000 EVRA: Ceca uzela pare UNAPRED, Lukas, Jana i Keba PODELILI bakšiš!

Fotografije sa romske svadbe u Rimu, na kojoj su pevala neka od najjačih estradnih imena poput Cece Ražnatović i Ace Lukasa, preplavile su društvene mreže.

foto: Printscreen

PARTIZAN ISPUSTIO POBEDU U ŠPANIJI! Neslavan debi Šćepanovića i poraz crno-belih od favorizovanog Huventuda! VIDEO

Košarkaši Partizana izgubili su večeras u Badaloni od Huvenutda sa u 82:85 (17:21, 31:19, 23:21, 11:24), utakmici prvog kola Grupe A u Evrokupu.

foto: KK Partizan

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track