PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama
Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Društvo -

Pregled najvažnijih vesti za sredu, 20. januar. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

RADNA GRUPA MUP PRIKUPILA DOKAZE: Predsednik Vučić i članovi njegove porodice nelegalno prisluškivani!

Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, Radna grupa Ministarstva unutrašnjih poslova, koja je obrazovana rešenjem ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, do sada je saslušala veliki broj lica i prikupila dokaze koji ukazuju da su predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i članovi njegove porodice nelegalno prisluškivani.

Aleksandar Vučić, kineske vakcine, Sinofarm
foto: Tanjug Printscreen

PADA BROJ KOVID ZARAŽENIH U SRBIJI: Danas ih je 1.646, vakcina daje nadu da se bližimo kraju pandemije

U Srbiji je u poslednja 24 sata na korona virus testirano 10.511 građana, od kojih je 1.646 zaraženo.

presek stanja, 20.1.2021., korona virus
foto: Covid19.rs Printscreen

KURIR SAZNAJE! SRBIJA HRABRO KRENULA U MASOVNU IMUNIZACIJU: Dosad vakcinisano ukupno 44.611 građana, a samo od jutros 15.200!

U Republici Srbiji dosad je vakcinisano ukupno 44.611 građana!

vakcinisanje, vakcinacija, Sajam
foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

TIODOROVIĆ OBJASNIO ŠTA AKO SE ZARAZITE IZMEĐU PRIMANJA 2 DOZE VAKCINE: Otkrio i ima li novog soja korone u Srbiji

Epidemilog Branislav Tiodorović izjavio je danas da u našoj zemlji još nije dijagnostifikovan novi soj korona virusa, "što ne znači da se neće pojaviti s obzirom da ga ima u Sloveniji i Mađarskoj".

vakcinacija, Branislav Tiodorović
foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

POSLE VIŠE OD 5 SATI, ZAVRŠENO SASLUŠANJE GLUMICE MILENE U PALATI PRAVDE Dala izjavu o Aleksiću, roditelji je sačekali ispred FOTO

Glumica Milena Radulović, koja je sa još četiri devojke prijavila prvog čoveka uglednog beogradskog studija za glumu Miroslava Miku Aleksića za silovanje i seksualno zlostavljanje, jutros je nešto pre 11 časova stigla u Tužilaštvo, u zgradu Palate pravde u Beogradu.

Milena Radulović, saslušanje
foto: Zorana Jevtić

DETALJI VIŠESATNOG SASLUŠANJA GLUMICE MILENE RADULOVIĆ: Na momente joj je bilo ZAISTA JAKO TEŠKO! VIDEO

U Višem tužilaštvu u Beogradu glumica Milena Radulović danas je davala izjavu više od pet sati u slučaju protiv profesora glume Miroslava Mike Aleksića, koji je osumnjičen za silovanje i seksualno zlostavljanje, a nakon saslušanja njen advokat, Denis Bećirić, kazao je da istraga nije otvorena za javnost i da je tužilac doneo naredbu da se nikakve informacije iz predmeta ne šire.

Milena Radulović, saslušanje
foto: Zorana Jevtić

ALEKSIĆEVA ŠKOLA JOŠ UVEK RADI: Sa interfona skinut naziv, na služben telefon se niko ne javlja ali se časovi i dalje održavaju

Škola glume „Stvar srca“ održala je juče čas bez obzira na to što se njen vlasnik i predavač Miroslav Mika Aleksić nalazi u pritvoru pošto ga je više učenica na čelu sa Milenom Radulović (25) i Ivom Ilinčić (24) optužilo za seksualno zlostavljanje. To tvrde stanari zgrade u Ulici kneza Mihaila 19 gde se nalazi Aleksićeva škola.

Mika Aleksić
foto: Printscreen/RTS

LOPOVI OJADILI VLASNIKA KNEZ PETROLA, DRŽAO BOGATSTVO U KUĆI: U toku noći uleteli, odneli 100.000 evra i dva skupocena roleksa!

Dva provalnika upala su u kuću vlasnika "Knez petrola" Srđana Kneževića i ukrala oko 100.000 evra u gotovini i dva skupocena sata "roleks"

Srđan Knežević
foto: Kurir

DODIK O VAKCINAMA PROTIV KORONE: U Srpsku stiže 10.000 doza iz Rusije, Srbiju će zamoliti za dodatne količine kineskih vakcina

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH, Milorad Dodik izjavio je danas da će sledeće nedelje u Republiku Srpsku iz Rusije stići deset hiljada vakcina protiv kovida-19.

Milorad Dodik
foto: Youtube prtscr / RTRS

IZMENJENI ZAKON O SLOBODI VEROISPOVESTI IZGLASAN U SKUPŠTINI CG: Većinom usvojen zakon koji je prethodno Milo odbio da potpiše!

Skupština Crne Gore ponovo je danas izglasala većinom glasova Zakon o slobodi verosipovesti koji je predsednik Milo Đukanović odbio da potpiše.

vlada Crne Gore, Zdravko Krivokapić, skupština Crne Gore, Milo Đukanović
foto: Z. Š.

BAJDEN POLOŽIO ZAKLETVU! Amerika dobila novog, 46. predsednika: Biću predsednik SVIH Amerikanaca! Ovo je budućnost! VIDEO

U atmosferi gotovo opsadnog stanja, po broju bezbednosnih snaga u Vašingtonu, naslednik Donalda Trampa u Beloj kući Džo Bajden položio je zakletvu kao 46. predsednik SAD.

Džo Bajden, inauguracija
foto: EPA

KAO GROM IZ VEDRA NEBA! Beograd dobio turnir za 2021. godinu: Đokovići vraćaju Srbiju na tenisku mapu sveta!

Iz sedišta ATP objavljeno je kako će se u aprilu u Beogradu igrati turnir serije 250, koji je dislociran iz Budimpešte i čiji će direktor biti Đorđe Đoković, brat Novaka Đokovića.

Olga Danilović, Novak Đoković, Adrija tur, Adria Tour
foto: @starsport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track