PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama
Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Društvo -

Pregled najvažnijih vesti za utorak, 23. februar. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

VUČIĆ NAJAVIO ČISTKU U STRANCI: Pojedini u SNS su bahati, moraćemo da pravimo BROJNE KADROVSKE REZOVE unutar partije!

Predsednik SNS Aleksandar Vučić izjavio je danas posle sednice Predsedništva SNS da se pojedini u stranci ponašaju bahato i da će na narednoj skupštini stranke morati da se naprave brojni kadrovski rezovi.

Aleksandar Vučić
foto: Damir Dervišagić

PRED NAMA JE TEŽAK PERIOD! Vučić nakon sednice Predsedništva SNS: Pojačaće se pritisci EU i SAD na našu zemlju zbog Kosmeta! VIDEO

Srpska napredna stranka održala je sednicu predsedništva na kojoj je razmatrana aktuelna politička situacija u državi i regionu, a po završetku građanima se obraća Aleksandar Vučić.

NOVI SKOK KORONA BROJKI: Danas više od 3.000 novozaraženih, preminulo 15 pacijenata

U Srbiji je u poslednjih 24 sata na korona virus testirano 15.000 građana od kojih su 3.257 novozaraženih.

presek stanja
foto: Printscreen

KURIR OTKRIVA SVE O ASTRAZENEKA VAKCINI: Mogu da je prime osobe od 18 godina i starije, a doze se daju u razmaku 4 -12 nedelja!

Kurir vam predstavlja najznačajnije podatke o AstraZeneKa vakcini, i četvrtom cepivu koje se od danas daje građanima Srbije, a koji su izabrali ovu vakcinu bristansko-švedske kompanije.

vakcina, Astra Zeneka
foto: EPA / Adam Warzawa

KORONA PRESEK PO GRADOVIMA: U Beogradu više od 1.000 novozaraženih, u još 4 grada brojke trocifrene

Od 3.257 novih slučajeva korona virusa, koliko je u poslednja 24 sata potvrđeno u Srbiji, trećina ih je u Beogradu - 1.041.

DR TIODOROVIĆ OTKRIVA SVOJ STAV ZA KURIR: Kafane da se zatvore u kritičnim mestima, a u celoj Srbiji skraćenje rada do 18 sati

Prof. dr Branislav Tiodorović, član kriznog štaba za borbu protiv korone, kaže za Kurir da je njegov stav da treba zatvoriti ugostiteljske objekte u mestima gde je ogroman broj zaraženih, poput Arilja i Vranja.

Branislav Tiodorović
foto: TV Prva printscreen

NA IVICI SMO DA GORIMO KAO U NOVEMBRU: Sve više dece zaraženo koronom, dr Zdravković kaže da ZABORAVIMO NA PROLEĆE, A MOŽDA I LETO

Broj novoobolelih od korone u Srbiji raste već dve nedelje, epidemiolozi upozoravaju da se glavni udar može očekivati ove nedelje, a posebno zabrinjava sve veći broj zaražene dece.

MOJA BAKA JE BILA U JASENOVCU, TO MI JE POMOGLO DA ODGLUMIM! Biljana Čekić progovorila o glavnoj ulozi u DARI IZ JASENOVCA!

Biljana Čekić, devojčica koja je igrala naslovnu ulogu u filmu "Dara iz Jasenovca", gostujući u ŠokToku otkrila je da je zahvalna na svim komentarima koji su joj upućeni.

Dara iz Jasenovca, Biljana Čekić
foto: Promo

PREMINUO VOJKAN BORISAVLJEVIĆ: Umro autor čuvene ODISEJE, radio s najpopularnijim pevačima

Kompozitor i dirigent Vojkan Borisavljević, čija karijera je trajala više od pet decenija, preminuo je danas u Beogradu.

Arsen Dedic, Bora Corba, vojkan Borisavljevic
foto: Printscreen/Youtube

POGLEDAJTE, SEDELI SU ZA STOLOM, ONDA SE MARJAN ODMAKAO I ZAPUCAO U SARU Vidi se kako je u nju ispalio 6 metaka UZNEMIRUJUĆI VIDEO

Marjan S. (47), pre tri dana na benzinskoj pumpi u Vranju, ispalio je 6 metaka iz pištolja u Saru Asanović (27), devojku koja se sedela na samo nekoliko metara od njega, a sada pojavio je snimak ovog brutalnog ubistva.

ubistvo, Vranje
foto: Kurir

OVO JE ČOVEK KOG SU UMALO PREKLALI ZBOG PARKING MESTA: Slađan se nedavno vratio iz Norveške u Kruševac pa izboden u centru

Slađan V. (56) iz Kruševca teško je povređen kada ga je danas oko 16 sati nožem napao Nikola J. u predelu vrata, presekavši mu arteriju. Slađan V. je kako smo saznali, zbrinut u bolnici i za sada je u stabilnom stanju.

Sladjan Vasic
foto: printscreen YT

POTRESNE SCENE NA MESTU GDE JE JOVAN (18) NAĐEN MRTAV: Majka se slomila pa pala na zemlju

Građani Niša odazvali su se pozivu porodice tragično nastradalog Jovana Veselinovića (18) da mu na mestu gde je nađeno njegovo telo odaju počast.

Jovan Veselinovic
foto: Kurir/M.S., Facebook

SLUČAJ JE KONAČNO DOBIO EPILOG: Šerif iz Grocke osuđen je na 4 godine i 3 meseca zatvora, EVO KAKO JE TEKAO ČITAV PROCES

Dragoljub Simonović, nekadašnji predsednik opštine Grocka, nakon nepune tri godine od kada je novinaru Milanu Jovanoviću spaljena kuća, konačno je prvostepenom presudom osuđen na 4 godine i 3 meseca zbog podstrekivanja u ovom slučaju.

Dragoljub Simonović, Milan Jovanović
foto: Vladimir Šporčić

ZVEZDA SE RASPALA U DRUGOM POLUVREMENU: Crveno-beli nakon preokreta poraženi u Litvaniji od Žalgirisa!

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u Kaunasu protiv Žalgirisa rezultatom 75:62 u zaostalom meču 24. kola Evrolige.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track