UMESTO MILORADU - POSREĆILO SE NELI! Još jedan NEVEROVATAN PEH u izvlačenju dobitnika u nagradnoj igri Uzmi račun i pobedi
Foto: Printskrin RTS

maler

UMESTO MILORADU - POSREĆILO SE NELI! Još jedan NEVEROVATAN PEH u izvlačenju dobitnika u nagradnoj igri Uzmi račun i pobedi

Društvo -

Finalno izvlačenje drugog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020" obeležio je veliki peh jednog učesnika!

Glumica Marija Karan je prilikom izvlačenja dobitnika "fijata 500" iz bazena izvadila kovertu Milorada Jokića iz Novog Beograda, ali je naknadnom proverom utvrđeno da je poslao dva računa koji imaju iznos manji od propisanih 100 dinara.

Uzmi račun i pobedi 2020
foto: Printskrin RTS

Izvlačenje je ponovljeno, a umesto njega posrećilo se Neli Ilić iz Požarevca.

Milorad, nažalost, nije jedini koji je ostao bez automobila tokom nagradne igre. Jedan učesnik je ostao bez nagrade u novembru jer je zaboravio da napiše kontakt telefon na koverti, a druga učesnica iz istog razloga mesec dana kasnije.

Dve učesnice su ostale i bez stana, jedna takođe zbog broja telefona, a druga jer se zabrojala i poslala jedan račun manje.

U finalnom izvlačenju izvučeno je pet dobitnika automobila "fijat" 500L i stana u prestonici na 23. spratu jedne od kula u naselju "Beograd na vodi". Srećni dobitnici automobila su Dijana Živković iz Loznice, Vojkan Maksimović iz Kuršumlije, Bojana Stepanović iz Velike Plane, Ljubiša Kocić iz Niša i Nela Ilić iz Požarevca.

Marija je izvukla dobitnika i glavnu premiju stan od 56 kvadrata, a to je Dragoslav Ilić iz Velikog Gradišta.

U bazenu se inače nalazilo neverovatnih 11.737.947 koverata.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track