ZA 9 MESECI UPLATILA SAM LETOVANJE, KUPILA ORMAR, LAPTOP I TELEFON: Studentkinja se pohvalila a onda su tviteraši osuli paljbu
Foto: Profimedia

ovo je za viral

ZA 9 MESECI UPLATILA SAM LETOVANJE, KUPILA ORMAR, LAPTOP I TELEFON: Studentkinja se pohvalila a onda su tviteraši osuli paljbu

Društvo -

BEOGRAD - Dugo se Srbija na mrežama, osim na temu Konstrakte, nije ovako uzburkala zbog objave jedne devojke, studentkinje, koja se na Tviteru pohvalila da je uz studije počela i da radi i da je osećaj sjajan jer ne mora više da od roditelja traži pare za sve što joj treba.

- Za ovih 9 meseci sam uplatila sebi letovanje, kupila ormar za sobu, kupila laptop, evo i prošli mesec uzela i telefon... Već 9. meseci kako radim i uporedo studiram, i nemate pojma koliko je lep osećaj kad možeš da kupiš nešto od svojih para i da ne tražiš za sve od roditelja - napisala je sva ponosna i ne sluteći kakvu će paljbu tviteraši da ospu na te njene reči ponosa.

- Kad mi zapne neki put tu su uvek da mi pomognu normalno, ali se trudim da ne uzimam toliko od njih. Naravno to su mi roditelji i kome će dati ako ne meni, ali nikad od njih ništa nisam tražila previše, dodala je dok su komentari samo pljuštali.

Pored reči pohvala, bravo, svaka čast i slično bilo je i onih koji su joj prvo postavili pitanje tipa: A šta studiraš da bi potom krenulo iščuđavanje šta to ona zaboga radi i čime se bavi kad za tako kratko vreme može da zaradi i uštedi za ovako skupe stvari pa još i letovanje preko.

- Izvini što pitam, ali gde sve to može da se zaradi za tako kratko vreme i da se još živi u isto vreme? Bilo je i onih koji su se jednako žrtvovali, a opet na kraju meseca ostajali sa nulom pa im je ova objava teško pala.

- Ja sam radila i studirala, dok sam platila stanarinu i račune, ratu za faks, i prijavu ispita uštedela sam 0, ali dobra stvar je što sam bila mršava jer nisam imala šta da jedem - jedan je od komentara na ovu objavu.

- Ja devet meseci radim samo za telefon, šta ćeš... - dodaju drugi.

- Jesi li ti direktor banke? - glasio je komentar jednog od ironično "duhovitijih".

studentkinja, posao, zarada, Tviter, letovanje
foto: Twitter Printscreen

A onda je usledio i malo duži komentar pohvale:

- Jaoj Bože, ajde nakačite joj se sad i tražite nešto loše u ovome što je napisala, a loše ne postoji. Paraziti jedni. Bravo devojko! Ko studira i radi najbolje zna koliko je teško!

Kurir.rs/Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track