SVI MAŠTAJU O KUĆI NA MORU A ZA NJEGA JE BOŽIJA KAZNA! Bura na društvenoj mreži: Ako tebi ne valja daj je meni
Foto: Nemanja Nikolić

prednosti i mane

SVI MAŠTAJU O KUĆI NA MORU A ZA NJEGA JE BOŽIJA KAZNA! Bura na društvenoj mreži: Ako tebi ne valja daj je meni

Društvo -

Kuća na moru zvuči primamljivo, letovanje bez brige svake godine i idealno mesto za odmor, a to je svako barem jednom poželeo.

Ipak, da nije sve tako idilično i koje su mane nekretnine na moru otkrio je jedan korisnik društvene mreže Tviter.

"Kuća na moru ti je kazna božija, em ceo život letuješ na istom mestu, em se ne možeš kurtalisati familije i prijatelja koji se uvaljuju, a za sobom neće ni da počiste, a ne da neki račun plate", pisalo je u objavi na Tviteru koja je podigla pravu buru.

Oni koji nemaju kuću na moru nisu se složili sa ovom konstatacijom, pa su kroz šalu tražili da im vlasnik da tu kuću, ukoliko njemu ne odgovara.

"A ti je pokloni, ako ti je kazna. Ja uvek tako sa "teretom", jedva čekam da uvalim drugom".

"Daj je meni ako ti ne valja, izboriću se sa gore pomenutim problemima, a tebe cu rešiti muke"

"Kuća na moru je raj na zemlji, a za uvaljivače, štrokavce i stipse, treba ti samo malo veća inteligencija nakon prvog lošeg iskustva sa njima", samo su neki od komentara.

Bilo je i onih drugih komentara, očigledno vlasnika kuća, koji su se suočili sa problemima koji su ovde opisani, i apsolutno ga podržali da ovakva nekretnina nikako nije dobra ideja.

"Jednom dao prijateljima, oni zaboravili slavinu, podigli parket i otišli nisu rekli, nikad više nikom", "Slažem se da je kazna božija i da stalno letuješ na istom mestu. Kud sam popustila mužu za tu ideju…ali klincima je super, pa se time tešim", "Kad sam jednoj dosadnoj rođaci spomenula da treba da ponese svoje peškire i posteljinu, dobro me nije ubila. Očekuju, sobaricu, kuvaricu, čistačica se podrazumeva i neko ko će decu da im zabavlja, jer oni zaboga moraju da se odmore i to je bio kraj našeg druženja."

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track