BUKTE MREŽE ZBOG VELIČINE POLNOG ORGANA BALKANCA! Urolog otkrio šta je ženama NAJBITNIJE - nije TEHNIKA I DUŽINA! Ovako stoje SRBI
Foto: Profimedia

PONOS

BUKTE MREŽE ZBOG VELIČINE POLNOG ORGANA BALKANCA! Urolog otkrio šta je ženama NAJBITNIJE - nije TEHNIKA I DUŽINA! Ovako stoje SRBI

Društvo -

Na Reditovom forumu objavljena je mapa s prosečnim dužinama penisa u erekciji među narodima Evrope, za Srbe i Hrvate svaki milimetar važan

Nije zvanična statistika, ali je privukla veliku pažnju. Na Reditu je jedan korisnik objavio mapu Evrope s podacima o prosečnoj dužini penisa po državama, a centimetri su ovoga puta poslužili za nove obračune po nacionalnoj osnovi uz mnogo duhovitih opaski.

Naravno, bilo je i uvredljivih komentara, jer pojedini korisnici ni ovoga puta nisu uspeli da u svojim glavama razdvoje politiku od nečega što može da posluži za dobro zezanje.

penis, loš seks, problemi, muškarac, seks
foto: Profimedia

Uglavnom, prvo što se uočava na toj karti, a i najzanimljivije je od Vardara pa do Triglava i gore od Đerdapa pa do Jadrana, jeste ko ima najveći ponos među nekadašnjom braćom.

Meri se od pubične kosti

Normalan penis u erekciji oko devet centimetara

Urolog prof. dr Aleksandar Milošević kaže za Kurir da su velike studije i istraživanja koja su rađena u Evropi pokazali da je prosečna dužina penisa evropskih muškaraca u erekciji od 13,5 do 14,2 centimetra.

Aleksandar Milošević

- Međutim, u Parizu su nedavno prikazani podaci koji pokazuju da najveći penis imaju Francuzi, dok najmanji imaju Amerikanci. Danas se smatra da je normalan penis u erekciji oko devet centimetara, a da se sve ispod toga smatra mikropenisom. Gornja norma je od 16 do 17 cm.

Muški polni organ meri se od pubične kosti do vrha penisa. U mom doktoratu smo imali četrdesetak pacijenata koje smo operisali, a imali su penise od 17 do preko 20 centimetara, pa smo morali da ih smanjimo na normalne mere 13-14 cm da bi imali erekciju. To su normalne vrednosti.

Ovi podaci, koji nemaju svoju naučno utemeljenje jer se ne navodi kojim su metodima prikupljeni, ukazuju da se žitelji Bosne i Hercegovine, a tu treba uračunati sva tri konstitutivna naroda bez deljenja na FBiH i Republiku Srpsku, dakle, Srbe, Hrvate i Bošnjake, mogu pohvaliti s prosečnom dužinom od 15,3 centimetra u erekciji.

penis, loš seks, problemi, muškarac, seks
foto: Profimedia

Tretmani iz reklama nebitni

Hirurški se može povećati u erekciji za centimetar

- Što se tiče reklama za tretmane za uvećavanje penisa kojih ima mnogo, oni su samo privremeno rešenje. Na primer, ubrizgavanje hijalurona se retko radi i ne daje trajne rezultate. Svrha mu je da se dobije na debljini i masi polnog organa. Na tržištu se mogu pronaći mnoge metode povećanja penisa, ali jedina uspešna i trajna metoda je hirurška metoda.

Zadebljanje penisa je praktično bezopasna varijanta. Tu dođe do zadebljanja, penis izgleda nešto veći. Kod hirurške intervencije, penis se izvuče iz tela, ligamenta, i dobije oko tri-četiri centimetra, a u erekciji jedan centimetar - objašnjava prof. dr Milošević.

U poređenju s podacima koji se se ranije pojavljivali, poput onih na stranici "All Sizes Matter", stanovnici BiH zauzimaju 25. mesto u svetu!

Na svetskom nivou

Najobdareniji muškarci Ekvadora, Srbi bolji od Amera, Rusa i Kineza

Prema interaktivnoj mapi koja se može pronaći na sajtu Allsizesmatter.com, može se videti da prosečno najduži polni organ u svetu imaju stanovnici Ekvadora od 17 cm, potom Gane - 16,8 cm, Kameruna - 16,7 cm, Sudana - 16,5 cm, ali treba istaći da ne postoje podaci za nekoliko zemlja Afrike, a u ustaljeno je mišljenje da se Afrikanci mogu pohvaliti velikom muškošću.

Što se tiče najvećih svetskih sila, muškarci koji žive u SAD imaju prosečno 13 cm i zauzimaju tek 105. mesto, Rusi su nešto bolji sa 13,2 cm i 97. su poziciji, dok Kinezi prosečno mere 12,9 cm i na 107. mestu su. Tako da su Srbi obdareniji od sve tri pomenute nacije.

Gde su Srbi koji žive u državi Srbiji? Globalno gledajući, na 34. su mestu i sa prosečnih 14,87 cm, što bi se reklo, za dlaku premašili Hrvate koji žive u Hrvatskoj (sve ovo naglašavamo zbog prethodno pomenute trojke u BiH) koji su na planetarnoj rang-listi na 35. poziciji sa 14,77 cm.

Polemika Ko Francuzima vadi prosek?

Posebnu pažnju kod forumaša sa Balkana privukao je podatak da Francuzi, odmah nakon Holanđana sa 15,87 cm, imaju najduži polni organ u Evropi od 15,74 cm u erekciji.

- Sećam se kako je prađed pričo da su naši na Kordun došli iz okoline Monpeljea. Zvučalo je čudno. Sada to nekako ima više smisla - duhovito se pohvalio jedan od njih, dok je drugi naveo da veruje da tu titulu nisu zaslužili "beli Francuzi", već da su u sam vrh došli zahvaljujući davnašnjim kolonijalnim pohodima jer su u svoje društvo kroz vekove primili mnoge pripadnike tih naroda koji su danas Francuzi:

- Francuska ima najviše crnaca u Evropi. Slučajnost? I don't think so.

Za razliku od onoga koji je svoje poreklo tražio u okolini Monpeljea, jedan je shvatio da su mu možda preci Kelti: - Nisam znao da imam irske krvi - napisao je aludirajući na to da je kod Iraca ponos 12,78 cm.

Potom slede Slovenci sa prosekom od 14 cm i na 61. su mestu od ukupno 143 države koje su dospele na listu.

penis
foto: Profimedia

Ni tehnika ni dužina Samo čvrstina i debljina su bitni

Večita polemika se vodi zbog toga da li je važnija tehnika ili dužina, a prof. dr Milošević kaže da dobar seks ne zavisi ni od tehnike ni od dužine, već od čvrstine penisa.

- Najvažnija je čvrstina penisa i da zdravo funkcioniše. Žena prilikom odnosa ne može da oseti da li je muški polni organ veći za tri ili četiri centimetra, već može da oseti da li je čvrst.

Dva mesta iza njih su Makedonci sa 13,98 cm, a na poslednjoj poziciji od šest bratskih država iz doba one velike Jugoslavije su stanovnici Crne Gore sa 13,6 cm, što ih svrstava na 84. poziciju u svetu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja