DRAMA U BANCI! Baku od 80 godina sto puta vratili sa ŠALTERA zbog POTPISA! NE DAJU JOJ NJENE PARE, ona počela da PLAČE!
Foto: Nebojša Mandić

GRAĐANI BESNI

DRAMA U BANCI! Baku od 80 godina sto puta vratili sa ŠALTERA zbog POTPISA! NE DAJU JOJ NJENE PARE, ona počela da PLAČE!

Društvo -

Na društvenoj mreži Tviter se pokrenula rasprava nakon objavljivanja tvita u kome se autor požalio kako su sa šaltera u banci vraćali ženu jer joj potpis nije bio kao deponovani i nisu joj dali novac.

- Naša prijateljica pati od parkinsonove bolesti i ruke joj se tresu kada potpisuje, pa pošto potpis nije sasvim isti kao deponovani, stoti put sa šaltera vraćaju ženu od 80 godina i ne daju joj njene pare. Evo, sad plače - napisao je autor u tvitu.

Tviteraši su bili besni zbog ove situacije u banci pa su u komentarima oštro osudili rad zaposlenih na šalteru, dok su s druge strane neki stali u njihovu odbranu.

1 / 3 Foto: Printskrin Tviter

- U bankama se doživljavaju krajnja poniženja. Posebno mi u izvesnim godinama - požalila se jedna Beograđanka, dok u drugom stoji.

- Zašto je to poniženje. Trošite novac koji nemate. Banka nije humanitarna organizacija, niti rođak ili prijatelj ne daje novac za svoju potencijalnu štetu.

šalter, ugovor, banka, potpis, kredit, stan
foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

Pojedini korisnici ove društvene mreže dali su savet da baka treba da da ovlašnjenje nekome da joj podiže novac.

- Bolje neka promeni banku - napisao je drugi.

- Ja svaki put imam drugačiji potpis, celog života tako. To je neki poremećaj. Jednom mi tražili da ponavljam i to u ekspozituri u kojoj me svi znaju - piše u jednom od komentara:

- Karton deponovanih potpisa služi kada se u banku donese nalog za plaćanje i proveri da li je potpis sa liste. On ne služi da se upoređuje potpis ako je vlasnik računa fizički prisutan sa ličnom kartom.

Kurir.rs

Bonus video:

03:03

BEOGRAĐANINU BANKA ODBILA KREDIT JER SE KLADI Stručnjak obrazložio šta sve banka zna o vama, a da niste ni svesni OVO TREBA ZNATI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track