PAKLENO PUTOVANJE SRPSKIH TURISTA! Beograđanka: Iz Lisabona sam za 500 evra putovala 20 sati, ovo je AGONIJA MOG ŽIVOTA (VIDEO)
Foto: Privatna Arhiva

muke

PAKLENO PUTOVANJE SRPSKIH TURISTA! Beograđanka: Iz Lisabona sam za 500 evra putovala 20 sati, ovo je AGONIJA MOG ŽIVOTA (VIDEO)

Društvo -

Srpski turisti koji su sinoć iz Lisabona trebali da krenu direktnim letom za Beograd u 20.40h avioko-mpanijom "Viz er" po portugalskom vremenu pošli su sat i po kasnije, a onda nisu ni sleteli u Beograd već su otišli na aerodrom u Budimpeštu.

- Kada smo 8. avgusta odlazili za Lisabon imali smo direktni let i sve je bilo u redu. Pakao nastaje pri povratku. Juče smo trebali da imamo let po njihovom vremenu u 20.40h. Krenuli smo dva sata ranije na aerodrom. Oko pet popodne dobijam poruku da se let pomera za 21.10h. Zatim na putu do aerodroma stiže još jedna poruka oa avio-kompanije gde nam kažu da je let pomeren za 22h. Na aerodromu piše i dalje da je let u 20.40h, a niko ne zna o čemu se radi - priča nam Beograđanka (ime i prezime poznato redakciji) i dodaje:

Turisti, zaglavljeni na aerodromu, Budimpešta
foto: Privatna Arhiva

- Tek oko 21.45h smo se ukrcali i krenuli u 22.13. Posle sat i po vremena pilot kaže da je u Evropi nevreme i da ćemo možda završiti u Mađarskoj. Zaista su bile jake turbulencije, a mi nismo znali gde ćemo završti. Na telefonu sam videla kad smo stigli do Šapca gde se avion okrenuo i krenuo pravac Mađarske.

Prema njenim rečima putnici, njih 200 je bilo zabrinuto i uplašeno.

01:51

Turisti zaglavljeni na aerodromu u Budimpešti

- Sleteli smo u 3.15h ujutru. Pola sata smo bili zarobljeni u avionu. Zatim nam kažu da brzo izađemo napolje. Nakon pasoške kontrole gde ne znamo šta će biti s nama isteruju nas napolje da čekamo da nam se neko javi. Tri i po sata ne znamo gde ćemo i šta ćemo od pola 4 do pola 7. Svima se sve smučilo, bio je haos. Deca spavaju na koferima, po podu. Onda nam jedan čovek kaže da će doći autobusi po nas.

Turisti, zaglavljeni na aerodromu, Budimpešta
foto: Privatna Arhiva

Došlo je četiri autobusa, a do pola devet smo samo sedeli unutra. Kada smo potpisali neke papire koje smo morali da potpišemo krenuli smo konačno. Na granici smo čekali sat vremena, a u Beograd stigli u 14.45h.

Čitavih 20 sati je trajala ova agonija mog života, a da ne pričam o tome da sam povratnu kartu za taj let platila 500 evra, a povrh svega sam izgubila i let za Grčku koji sam iz Beograda imala danas popodne i nikome ništa - zaključuje besna Beograđanka.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track